Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
Slide

Транспортни бусове от УК до БГ

Recommended Posts

Така, ситуацията е следната - преди повече от месец и половина си закупих китара от ибей. Купя мой познат там. Всичко 6, китарата е при него. Въпросната мотика трябваше да пристигне при мен най-късно края на септември, обаче разни други познати решиха и те да се възползват и да им купи балгинки от ибей и да ги прати на сам. (Става дума за аксесоари за телефон, които ги нямало в БГ... Как става това не знам, както и да е).

Съответно заради това изтървахме един курс на въпросните бусове. Чакаме втори. В това време обаче, същия човек с аксесоарите за телефони решава да си вземе и той китара от ибей през въпросния човек - взема си, чакаме я нея. Изтърва още един курс докато пристигне китарата му в УК.

 

Сега я докарахме до там, че въпрсната фирма, с която поя познат в УК е пращал веднъж неща към БГ не си вдига телефона и не може да я намери.

Не му се рискува с друга фирма, защото не е сигурен дали няма да стане нещо от типа: "Зеха стоката на границата, ай чао - дис нъмбър кенот би рийчт" или "дай още пари и ще си вземеш стоката". Не знам дали такива случки са практика, но на него не му се рискува.

 

Та, молбата ми е, ако хората, които са в УК и ползват услугите на такива транспортни бусове и фирми, които са надеждни, да споделят малко информация тук. (Телефони, адреси и пр.) Да споделят и впечатленията от въпросните транспортни фирми.

 

Надявам се някой да помогне, защото знам, че има не малко хора във Великобритания, защото ситуацията вече стана изнервяща - платил съм за китара, която вече почти втори месец не мога да получа. Не че се притеснявам въпросния познат да ме изиграе, такъв филм няма, но ако почакам още месец-два, може направо да му кажа да я пуска на ново в ибей.

 

Поздрави!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Е ти ако си я взел директно от и-бей ЮК транспорта до София примерно ти е 50-60 паунда (за 11 кг пратка) с ЮПС куриери и идва за 7 дни,с бусовете сигурно е по-евтино .

Edited by Hillbilly

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не, не. Китарата я купи въпросния мой познат, който е Англия. В момента китарата е при него. Целта е някак си той да я прати до България с тия транспортни фирми, като цената, която вземат дори не я знам колко е. Чух някакви неща от сорта на паунд за клиограм. А и цената за транспорта съм се разбрал да е за него (уж).

 

Въпроса е да се намери някаква такава фирма, понеже тази, която той е ползвал вече не си вдига телефона.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аз две китари съм внесъл по тоя начин, цената беше 1,2 паунда на килограм доколкото си спомням. Ще се опитам да се свържа с моя човек в Англия (че е малко сложен за намиране) да даде телефони.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Като не знаете с кого да си играете, така става .... :girl_cray2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

^

Намекваш ти ли да я ми донесеш? :girl_cray2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

да, кажи си адреса и след 5 мин. съм там! :girl_cray2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пичове аз извършвам тая услуга като ползвам човек който патува всяка седмица до пловдив от лондон и съм пращал лкакво ли не, ето на последния път изпратих на сестрами порцеланов сервиз за годишнината от сватбата. Извършвам тая услуга по други форуми, тук не съм пускал обява но мисля и нямам право или нещо такова, четох правилата и имаше нещо поради което се спрях да пусна обявата.

Давам линк с узловията на мойта услуга в друг форум, някой ако има вапроси може да ме търси на лични.

Хората ми са повече от изпитани получавал съм багаж преди като си бях в бг от тях без пробжлем и вече мисля 1 години работя активно с тях за клинти от бг за авточасти телефони, всичко ама абсолютно всичко. И няма проблем до сега никъкакъв.

 

http://www.drifting-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3180

Share this post


Link to post
Share on other sites

15 паунда първоначална такса! :godbless:

Успех само мога да ти пожелая!

Share this post


Link to post
Share on other sites

То за още някоя кинта отгоре направо по DHL със застраховки и всичко...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Англичаните имат готина поговорка : " Не сме толкова богати за да купуваме евтино" UPS,DHL това бих направи аз. Иначе успех ти пожелавам ! :godbless:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пичове никой не ви кара да работите с мен.

От тея 15 паунда 10 са за това че ще дойдат да ги взематр от мен нещата с буса, който има време и иска да хопди да се разкарва, на човека който е пуснал питането, да каже на неговия човек да иде до DHL, UPS, mailbox или нещо ото сорта и да питра да види какви са цените, цените които получавате от големи продавачи в ебей и прочие са по ниски поради факта че те имат договори с тези фирми за доставка.

Второ надали някой от тея фирми ще седи да ви събира нещтата няколко седмици (дребни пакетчета) и да ви ги пусне на куп или прочие.

 

Щом имате приатели и прочие ами да звънят, и да викат бусове, чух за един който карал и на 0.80 пенса, ама тръгвал като му се напълни буса, кога е това никой незнае.

 

Факта е че за една година съм прекарал няколко тона багаж, от двигатели за коли скоросни кутии и куп скъпи части за автомобили и нямам нито едно оплакване от някой си е добре за мен, защото си имам постоянни клиенти.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.