Jump to content
Българският форум за музиканти

Samplitude/Sequoia


synchu

Recommended Posts

Една актуализация бърза, че отдавна не сме актуализирали.

Скоро излезе 11.1 пач на версия 11 (която сама по себе си е много добра) :)

http://www.samplitude.com/en/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Колеги гледам вече Самплитуда е на версия 11. Едно време я ползвах интересно ми е сега до къде е стигнала ;) . Какво стана с торент тракера туинс ? .. има ли някаква алтернатива.. :D ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами 11-ката я има кракната само обикновенната версия - не Pro версията. Къде ??? - тука такива линкове не се пускат. Инъче аз си купих Magix Samplitude 10 Pro - напълно оригинална в кутия само за 37 лири.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без обсъждания на торенти и кракове моля, за да не се налагат разчиствания, почивки и тем подобни натоварващи физиката и психиката дейности :hysterical:

Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 11 months later...

Излезе новата версия ProX и ProX Suite - можете да си ги свалите като напълно пълноценен 30-дневен траял от официалния сайт. Аз го направих и чак ще се осера от кеф - най-вече заради 64 битовата версия! Като цяло ми се струва още по-стабилна. А и спектралното редактиране директно на трак.... страхотно! Тия Маджикс пак изтрепаха де що риба имаше. А и защитата им вече е сериал или донгъл - по избор.....

Май ще има много нови юзъри notworthy.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, да речем, че аз съм върл противник на holy wars - не бих се наел да определям кой софт е по-добър или по-лош. В крайна сметка това е само инструмент, с който си вършим работата - а и в наши дни (почти) всички DAW са доста еднакви, та е въпрос по-скоро на предпочитания и, на-вече, навик. Лично аз съм си свикнал със Семплитюд и мога да работя най-бързо с нея, което не означава, че не ми се е налагало да работя и със ПроТулс, Сонар, Кюбеиз и Рийпър. Просто в Семплата има някои нещица, които ми правят живота по-лек - но това съм си аз, и не е задължително да важи за всички хора. А и МИДИ-тата до ден днешен ми е по-лесно да си ги правя в Сонара, но май новия МИДИ редактор (в Семплата) си заслужава да се разгледа.

За мен предимствата са най-вече възможността директно да си опечеш диск от мултитрака, невероятните плъг-ини от АМ серията, обектно-ориентираното редактиране - има и още, но тези са ми приоритетни предимства. Но има едно условие - за да почне да ти харесва, Семплитюда изисква малко повече усилия в началото да го разбере човек - не винаги нещата са "интуитивни" (то и няма как да са - при толкова функции и опции...)

Та в този ред на мисли - изтеглете, разгледайте, а ако не ви хареса, винаги има прекрасната команда - "деинсталирай" :)

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятна изненада от Маджикс....явно са решили да отвърнат на "удара" с отварянето на Протулс. При всички положения си остава любимата ми програма. Вече я разцъквам, и съм много доволен....

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

E той AMMunition-a e от предходната версия още (или две бяха, забравих вече :) ). Един от най-великите плъгини създавани някога.

Оф, сега мисля как да направя ъпгрейд. Имаше някакво лабаво обещание от Маджикс да включат Analog Suite-a в Pro X версията за настоящите Про потребители, ако ъпгрейднат до края на Декември, че от Про Х Suite нищо друго не ми трябва (още по-малко 70 Гигабайта семпли)....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз специално нямам идея, защото ми трябват твърде базови неща.

Но по принцип силата на Самплитюд/Секвоя не е там :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще се съглася по повод миди секцията на Самплитуда.... естествено, има огромни промени, нотен редактор и ред интегрирани виртуални инструменти - даже ако говорим за АлИнУан решение има повече неща от Кубейса.....Ама в кубейса миди нещата са по-интуитивни и стабилни.

Силата на САмплитуда е в комплексните решения, и естествено звука......

за мен решението е миди аранжименти в Кюбейс, екпорт на аудиотракове, и естествено после в Самплитуд за аудиорекординг, едит и микс.

По избор имаме и Протулс опция...

 

Редактирано от VSTi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.