Jump to content
Българският форум за музиканти

Позволявам си следната волност в раздел, който не модерирам, но явно се налага.


IgniteAll

Recommended Posts

Ами щом във форума ще се прави раздел за ревюта, за чии Хикс има такъв във сайта?

 

Този в сайта дори го бях забравил. А като го отворих - не можах да разбера как мога да търся ревюта за "Х" инструмент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 36
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

^ А когато Harvester Of Sorrow си избираше китара бяха пуснати 5-6 теми и беше все едно предизборно общоселско събрание :)

 

А когато аз си избирах китара, не пуснах никаква тема, а изчетох всичко, отидох си в магазина и взех китарата, която ми легна в ръцете без да ми пука за нищо друго. В крайна сметка, важното е самият ти да си удовлетворен ... Това, че някоя китара е страхотна, не я прави автоматично подходяща и удобна за всеки. Различни хора, различни предпочитания, различни китари. Според мен, смисъл от ревюта има тогава, когато някоя китара е с фабричен дефект или е много надценена - да се има предвид това, когато се пробва и избира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, смисъл от ревюта има тогава, когато някоя китара е с фабричен дефект или е много надценена - да се има предвид това, когато се пробва и избира.

Също и ако някоя китара е доста подценявана, като повечето евтини марки или евтините модели на "големите"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

С тази тема така стреснахте хората, че пращат л.с.-та - "каква китара да си купя" и т.н. :thumbs_up: И така получават мнения от по-малко хора, което може и да е добре, като се замислиш...

Редактирано от yotzzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Ако това не е поредната плоска шега, моля прати ми този сладурковец, който те е занимавал с подобно ЛС, за да завърша деня си с него. А ако написаното от теб е просто ей така метнато, жалко за това изказване, защото не смятах, че разсъждаваш по този начин. Темата се затваря, защото вече даде резултат - имаме анкета и желаещи да помогнат, за да имат новобранците нужната информация. На онези, които насочиха темата в правилната посока, много благодаря! Онези, които просто защитиха дечицата с въпросителни знаци над главите за всяко нещо + "Ходи ми се до тоалетна, с коя ръка да се изпикая, за да мога да свиря като Джеймс Хетфийлд?", просто доказаха, че наистина имаме много работа в този раздел и с риск да ме обикнат още повече хора в този форум леко се мятам да гледам какво става тук по цял ден за един доста голям период от време :slap:

 

Умната,

Вик

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.