Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

хопала..този пикгарт ако още се плунчите още утре го отнасям .за целта си купих десен страт!!!!какво ли не прави либофта!!!:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Е стига толкос зимно де!дай някое ново творение !:)

че ще ти пратя една снимка на една разглобена талпъ.която ме мързи от 4 седмици да ти пратя по еконт:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следя темата с интерес от самото й начало, но вече мога да се включа и аз по същество, тъй като тази седмица имах удоволствието да тествам едно от творенията на КД. То не творение, ами направо произведение на изкуството. Виждал съм тук-там някои скъпи модели китарки и басове (включително кастъм), но... Tази на Коцето просто разцепва откъм изработка. Направо е безкомпромисна! :godbless:

 

П.П. Жалко, че басчето имаше излишна 5-та струна... :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С мъка на сърцето, искам да съобщя на форумната аудитория, че Костадин Димитров, небезизвестния

лютиер от Нова Загора (BassTraffic), ще се отказва от лютиерството и ще се занимава по специалността си ''заварчик на корабни елементи''. Преди десетина дни ходатайствах за него във варненския корабостроителен завод и администрацията прие молбата му за работа, като тенденцията е след време, да се качи на плаващ кораб и да упражнява длъжността ''поддръжка и ремонт на корабни хидро-инсталации''. Договорът е подписан за 10 години и се очаква да бъде увеличен до периода на неговото пенсиониране.

За съжаление, един от най-добрите майстори в китаростроенето зарязва занаята и се ориентира към по-стара любов - ''корабостроене и кораборемонт''.

Също така искам да поясня, че договорът му влиза в сила на 10 АПРИЛ 2011 година и той ще трябва да се премести да живее във Варна, където наследи имот от леля си в гръцката махала, и поради тази причина няма да може да изпълни настоящите поръчки. Ще бъде зает с преместването.

Хората, които имат дадени поръчки за ремонт на инструменти да побързат, да си ги вземат обратно!

Мамка му, останах без китара! :wallbash:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не може да е в гръцката махала - вчера подписах два договора с трима арменци и я изкупихме цялата - ще я прекръщаваме арменска махала и ше продаваме лаваш на всеки втори ъгъл.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, моя грешка. Исках да кажа ОКОЛО гръцката махала. :yes:

След час очаквам прощално изявление от Коцето, който може да влезе с повече подробности...

Ако иска разбира се. :whistle:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе да- и аз ще върна към старата си мания-чоплене на семки и зяпане от трибуните... :hysterical:

 

------------------

От де ги раждате тез хуморески-той отказа в Германия да ходи заради китарите -вие на кораби го качвате!

Иначе приветствам идеята за нова локация във Варна-така ще имам време да си посвиря с басиста...Коцето,щото вие не му оставяте време това!!!

 

:cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Sad but True! Няма как, трябва да се живее...с шкурка и трионь не става :crying:, а и човек трябва да прави онова, което най му се отдава.

Това си беше тайна, която днес потвърждавам официално, както и за покупките на synchu. Радвам се поне, че имам весели комшии, а после кат' се кача на кораба, ще я мислим.

 

п.п. ...ако беше жива леля ми да види, че и нейният принос в моето развитие като личност работи,....еееех живот!!!

Редактирано от BassTraffic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краси си няма работа, че и аз му се вързах :slap: .

Тъкмо още сънувам едно от последните творения на Коцето :pray: , след "тест драйф" в нашата репетиционна, преди 3-4 дена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То хубаво се бъзикате, ама да не гледаме скоро в раздел Изработка и Ремонт нова тема от адаша - "Как да си построим кораб или да ремонтираме стария". :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте Другари!

Първоаприлската "оферта" от Влайчо (EAmechaniX) се оказа кьор-фишек. Кораба замина без мен! Сега направо не ми се мисли, кой ще заваря и как ще пътва тоя кораб, ама на - Влайчови работи! Сега нищо друго не ми остава освен да продължавам да режа, цепя и тропосвам, но преди това ще искам обезщетение за "изгубени надежди" и "несбъднати мечти"! Та така....

 

Искам да благодаря на всички, които се изказаха ласкаво за работата ми по някой мои последни проекти :cheers2: , както и да благодаря на онези, които не се изказаха неласкаво относно същите проекти :thx: !

 

Днес ще размърдам тематично темата с един интересен ремонт на един малко по-специален инструмент - "Alembic" Epic. Басът пострадал в нелеп инцидент в асансьор и пораженията са:

 

sam0046a.jpg

 

sam0053d.jpg

 

В интерес на истината пораженията са само по главата. Няма деформирани ключове, няма поражения по тялото или някакви други разлепяния.

Обмислихме, как да подходим относно ремонта на главата и вече се действа. Има няколко варианта и кой точно ще изберем, ще се разбере след първите етапи от ремонта.

 

Това е то... за сега. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.