Jump to content
Българският форум за музиканти

Музикално самопредставяне и музикален рейтинг


Recommended Posts

Ако намекваш, че без крайните ми мнения форума би бил по-добър - и това предложение съм го правил, лично на musicman, който преди време не уважи молбата да прекрати членството ми, понеже аз лично не намерих форма, която да предоставя такава възможност. Само че тъжната истина е, че с мен без мен - все тая, нещата няма да се променят, ще са си в застой, също така не съм привърженик на типичния БГ манталитет "оплакваме се ама не правим нищо по въпроса, даже напротив" - излизам с предложения за подобрение, не за мен самия, а за потребителите на форума. Мненията са ми крайни, такъв човек съм, обаче това няма нищо общо с музикалните ми умения, а проблемите идват не от мненията ми, а от хора, които не са способни да приемат мнения, които се различават от техните, или пък не съм се подмазвал на някой вип потребител, както е прието :cheers2: А предложението ти, както вече обясних, е обречено на нулев принос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 72
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Не говоря за количеството на мненията, а за качеството.

И аз да кажем, през 2005 пишех доста остри мнения и ми затваряха много теми, но сега гледам да не се карам с другите, а да се опитам, ако е възможно, да ги убедя(ако наистина съм сигурен). Ако пък не съм сигурен в това, за което говоря, по-скоро просто споделям мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Иначе, ЛОЕ, ако наистина искаш, можем да направим скрипт за класации с гласуване, който да е отделна страница, която да я има във важна тема, а ако реши управата - защо не и банер. От теб дизайна, от мен скрипта. Но трябва да се направи така, че да не ангажира много администрацията, защото така или иначе си имат работа.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята ми беше по-скоро за интегриране на нещата в по-компактна и по-функционална форма. И както вече казах, не е нещо, което искам лично, просто смятам, че би било в полза, т.е. няма смисъл да правим разни отделни страници и не знам си какво, само и само да реализираме поредната идея, откъсната от всичко останало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано - има как, но като знам как е написан РНР кода на този тип форуми, ще ти отнеме повече време и усилия да го интегрираш, отколкото да го направиш като самостоятелно приложение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти ако живееш в гората, с костюм за 1000 лева ли ще ходиш? Да - има го и момента, че хората правят нещата, но преди те да ги направят има нещо, което ги стимулира, а във форума аз не виждам нещо, което да стимулира към сериозност и музикална дейност. Да - казвам, че форумът може да е много по-полезен, много по-добре структуриран, интегрирам в много по-гъвкава система, с обособени сериозни и несериозни места - идеи бол, обаче дали това форумът да е по-полезен на потребителите като музиканти е приоритет на екипа му? Или просто хората ги мързи? Аз съм дизайнер, и бих посветил от времето си, за да допринеса за развитието и цялостния облик и манталитет на форума, без дори да искам пари, при условие, че от сайта не се правят пари ест. Сигурно има и достатъчно кодери, които биха могли да допринесат за останалата част от работата, стига обаче, пак повтарям, развитието и най-вече ползата от сайта да са между приоритетите му. И да, екипа на форума ще каже "другите и колкото нас не правят" - обаче когато има възможност за развитие, трябва ли всичко да се ограничава само до точката, до която екипа вижда, и дали след тази точка няма още мегдан, постижим чрез идеите на хора, които имат таквиа?

 

Абе що не земеш да направиш един форум, да ни покажеш как се прави тая работа най-накрая? Стига си писал глупости.

Освен тов аз пък ще ти кажа, че 90% ог глупостите изписани в тоя форум са от теб.

Не ми отговаряй. Ако искаш да ми покажеш или докажеш нещо - направи и покажи. Писна ми да тичета глупостите и нападките. До тук е сигурно едно - много те бива в приказките.

 

 

П.С. Хващам се на бас на милиони левове, че ще отговориш и нищо няма да направиш.... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговарям, само за да ти спестя милиона - целия ти пост е насочен към това да ми затвори устата - ОК, така да бъде - дотук с предложенията ми, развитието на този форум отвъд пределите на място за дрънкане явно не е измежду приоритетите ти - форума си е твой, прави каквото искаш с него

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такаа... изчетох темата до тук и скромното ми мнение по въпроса е, че лично аз като начинаещ (по-скоро не толкова развиващ се)... хм "музикант", бих искал да знам нивото на всеки съфорумник както и областите в които той е добър или поне има отношение! Тази информация и в момента е достъпна, но след не малко ровене из разни раздели, теми и странични сайтове... или поне чрез редовно следене на мненията или постовете на съответните потребители! В тази връзка съм съгласен с LOE, че форумът може само да спечели от някакъв, макар и символичен, вид обозначаване на потребителите с цел бързо и сравнително адекватно (т.е. безпристрастно) разпознаване на техните интереси, възможности и продуктивност. Т.е. до каква степен въпросния потребител би могъл да бъде полезен в дадената област! И това наистина би било от полза повече за начинаещите.. т.е. с подходящото отношение не мисля, че би се стигнало до.. как беше - "пишкомерене"!?

В противен случай, т.е. ако форума не е направен с цел да се развива в полза на потребителите - музиканти (без значение начинаещи или напреднали), а остава основно място за споделяне на мнения покрай музиката и по-рядко мнения ЗА музиката (и стимулиране на авторската такава), то... не искам да обиждам Мюзикмен, но името на форума не трябваше да е "Българският форум за музиканти", а "Българският форум за ПИШМАН музиканти"! Тоест - само за хора като мен, които явно само си чешат крастата и не се развиват достатъчно! :whistle: В което няма лошо, разбира се, ако това е целта. Идеята е, че дори и пишман музикантите като мен могат да се развият значително с малко помощ от съфорумниците (и много труд, разбира се)! :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
Тази информация и в момента е достъпна, но след не малко ровене из разни раздели, теми и странични сайтове... или поне чрез редовно следене на мненията или постовете на съответните потребители!

 

icho7ryches та нали именно това е тайната цел на форума колкото се може повече да се ровиш из него и да следиш мненията на съфорумците, иначе ако никой не влизаше да чете нямаше да има нужда от този форум! :greenangel:

 

Както се казва защото да ти разваляме удоволствието! :hysterical:

Редактирано от A-L-A-D-I-N
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не разбрах какво точно имаш предвид... може би, че целта на форума е да ти изгуби ценното време докато търсиш необходимата ти информация сред всевъзможните теми и мненния?! :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май има хора, които не разбират значението на думата "ФОРУМ". Само малко подсказки - форум НЕ Е:

 

1. Търсачка за информация.

2. Онлайн библиотека.

3. Наръчник за начинаещия.

4. Рейтинг система за майсторство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.