Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Много интересна и компетентна информация , поне за мен . Аз досега не съм членувал във форуми шото бях скептичен , но това е готин начин да си изградим свое drum society в татковината , където инструмрнта няма никви традиции , въпреки и online .
Благодаря <_<
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...
  • 4 months later...

Според мен,Ремо са по-предпо4итани от хората,зашото ги има на пазара от по-дълго време и са успяли пове4е да се наложат.Но и Еванс са добри.Ползвал съм и 2те марки и не мога да определя коя е по-добра.Мисля,4е донякъде са равни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

АТТАCK Drum Heads.Е те това са кожи!!! www.attackdrumheads.com

 

 

attackheads.gif

Редактирано от drummer_93
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно за тези кожи исках да попитам,дали някои е свирил на такива,за да сподели някакво мнение,информация и евентуална препоръка,защото друго освен Remo,Evans и "прословутите"Konrad не съм се докосвал :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До такива кожи не съм се докосвал,но из нета има много положителни мнения.Тери Бозио използва такива.В Мюзишънс Френд гледах някакъв много готин сет кожи Атак,Т.Бозио Сигни4ър,който се състои от:14" коутед снеър,12",13",16" клиър томове и 22"No Overtone каса.

255872.jpg

В сета има и инструкционно видео на Бозио с разяснение за настройването на кожите. Ето и линк: http://www.musiciansfriend.com/product/Att...Pack?sku=443605

 

Цената също е много добра :bravo:

Мисля,4е ги няма на пазара у нас :happy: Ако някой ги е виждал из БГ да сподели цената и магазина.

Редактирано от drummer_93
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може ли някои да ми даде малко инфо от каде мога да си зема този модел кожи DW COATED CLEAM.значи да си презная много съм доволен от тях.донесаха ми ги от Щатите/ USA/ един приятел но тои вече не излиза навунка из чужбина.а много изкам да имам още едни такива кожи.мисля че това е модела защото само тава пише на тях.някои ако ми каже ще съм мо много благодарен и като идва към Пловдив да се обади ще има стабилна почепра.знам че може би не е мястото тук да го пиша но....мисля че тук е наи добре.ако греше нека да ми се премести питането каде мислите че му е мястото.благодаря :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Недей така бате,тъкмо се навих да минавам на Attack :) ,oще повече че един от любимите ми барабанисти(Mike Terrana)свири с тази марка ;) a пък ти така да ме стреснеш :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове може и да съм старомоден , но аз се доверявам на класиката в кожите- REMO и EVANS и досега никога не съм бил излъган и разочарован !

Според мен нищо ново не може да се измисли след тия две марки ! Всичко друго е просто имитация ! (не казвам че новите марки са лоши!). :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.