Към съдържанието


Снимка

Срещи на вокалите


  • Please log in to reply
255 отговора на тази тема

#256 Viara Ivanova

Viara Ivanova

    badass

  • VIP listed
  • PipPipPipPipPip
  • 1800 Мнения:
  • Gender:Female
  • Location:Пловдив
  • Инструмент:Пеене, ел.бас

Публикувано 15 май 2011 - 23:12

^ Яко :).
За желаещите да дойдат, сбирката ще се проведе в края на юни във Варна, датата ще бъде уточнена скоро.
Моля, по-специално тези, с които не се познаваме, да ми пишете ЛС. С няколко думи да ми разкажете за себе си, какво очаквате от сбирката и какви са ви намеренията в пеенето. Също моля да включвате линк с нещо изпято от вас, за да се "запознаем" вокално :).
За самата среща е хубаво да си помислите за поне една песен, по която имате конкретни въпроси. Нямаме възможност да ангажираме банда, която да учи парчетата, така че задължително или акомпанист, или бекингтрак в подходяща тоналност.
Държа да отбележа, че аз нямам никакви практически умения с разните видове пауър вокали, боди пъркашън, както и българско народно пеене(за това се сещам сега, както казах пишете ЛС какво точно ви интересува) - така че освен ако не сте двама певци в подобен стил, които да си давате съвети, тази сбирка едва ли ще ви е интересна.
Съжалявам ако някой се чувства пренебрегнат, но това е сбирката, която мога да организирам аз :).
За да сме си полезни и да свършим някаква работа предлагам бройката да е не повече от 6-7 човека. Просто няма да е комфортно да сме много народ.
Другото, което трябва да спомена е че събирането ще се проведе в репетиционна, предоставена ни адски любезно от нашия съфорумник EAmechaniX и по тази причина няма такса за наем на помещението. Разбира се, ще ви предложа поне да го черпим по биричка момчето, но всеки си решава.

Предварително искам да направим уговорката, че хората, които ще дойдат ще се съобразяват с това, че сме на гости, ще се стараят да са културни, идват с желанието да научат нещо и да споделят опита си, няма да идват с компания и ще пушат само на оказаните за това места.

Този пост е редактиран от Viara Ivanova: 15 май 2011 - 23:13

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни