Jump to content
Българският форум за музиканти

Действителност или измама-от конкурса ми в евровизия 2


емо-р

Recommended Posts

Едва ли мога да добавя нещо по темата,всичко се каза по няколко пъти вече. Аз за сметка на това ще се опитам да кажа няколко позитивни неща.

1.Хареса ми как се опитваш да изсвириш нещо,въпреки че на всички е ясно,че върви на синбек парчето. И аз допреди година,две се правих само,че свиря и изглеждах горе-долу по същия начин. Може би по-добре е било да излезеш без китарата,хем няма да се разсейваш толкоз.

2.Браво за куража да се качиш на сцената.

3.Готина китарка :thumbs_up:

 

Само един приятелски съвет -Народа е казал: "Скромността краси човека"

 

Наздраве и със здраве!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 44
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Евтим каза че не е толкова просташки текста . Никой не говори за просташтина . Примерно има и готини чалги като например на Орхан Мурад - Хиляди слънца просто това парче е убийствено.Нооооо е супер скапан текста от моя гледна точка.Чалгарски си е както и на Мурад парчето е готино като аранжимет и т.н. нооо текста си е чалгарски

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Леле, направо ме уби бе човек... Къде се изтреля? Я кажи на колко бири си :thumbs_up:

 

@Евтиме евала ти, че намери нерви да напишеш толкова смислени неща на човек който с постовете си показа че не се интересува много, много от мненията тук... Имам разни догатки що е тъй положението :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако анализа на Евтим не обърне някак хода на разговора - виждам, че на линията на живота на тази тема има прекъсване в близките няколко часа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трогателен е! :D:hysterical::hysterical:

А вие, музиканти такива, спрете да се подигравате на чуждото нещастие. :):)

 

Как не ви е срам, бе? Човека се пънал, записвал, снимал, а вие тук имате наглостта да му навирате грешките в очите, вместо да му речете едно хубаво, българско ашкоолсун! :greenball::greenball:Един Евтим беше тука дет се опита , е така , от добро сърце да го светне, че нищо не става от него. Хвала на такъви ! :greenball::greenball:

 

Емо-р, не им се сърди, те толкоз могат!!!

 

Просто иди се гръмни някъде, щото аз ако бях, след толкова много забележки ( градивни при това)....сешш' ли са?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
Най-после и аз реших да пусна мои песни във форума. vbox7.com Emil Sokolov -,,Действителност или измама",тази песен ми е от конкурса в евровизия 2008, другия клип - ,,Закъснял спомен" също е нов.Обръщам се към пичовете,ако може някой да помогне,да даде някаква връзка за разпространение в медийте.Предварително благодаря

http://vbox7.com/play:f7c5184b

http://vbox7.com/play:d729018b

http://vbox7.com/play:2e1596cf

 

преди това не бях дал линка към песните , сега това са песните

 

Критиката, която получаваш е заслужена и тя не е само към теб, просто отнасяш негативното мнение на почти всички към простотията, която се случва в българската част от евровизия. Толко ли е трудно да разберете (всички евровизия кандидати), че с такива дрънкалки нЕма да стане. То бива измислени песни, ама парчета от студентските вечеринки на баба ми...

 

И между другото прегледай учебниците по български език и прочети правилото за двойно "и". :cheers2:

 

Клипът е сила!

Редактирано от racerx
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо, мисля че тъй като аз отворих Кутията на Пандора е редно да се опитам и да я затворя, макар да не ми е в правомощията.

 

Искам да те поздравя за куража, хъса ако щеш, да излезеш така или иначе на участия в Евровизия. Нещо което сигурен съм повечето тук няма да го направят по една или друга причина, често граничеща със снобщина.

Ще ти кажа в прав текст:

 

Имаш (както сигурен съм 90% от пишещите тук, включително и аз) много още път да извървиш, ако искаш да блеснеш като музикант и още повече като изпълнител.

Нищо не става от едно малко успехче по родната телевизия, пък било то и за конкурс като Евровизия или Музикален Идол. Имаш усет, музикален си... много голяма

част от българите и балканците като цяло сме такива. Както се пееше в една класическа за българския метъл-рок песен:

 

"Бедне сме - дрипави,

но не сме просяци!

Силни сме - на думи,

но не сме глупави!

Строги сме - със едни,

честни сме - със други!

Пълни сме с идеи,

умни сме - колко ли?!"

 

Колкото и да не ни се иска, това винаги ще е така. Писанията дори в който и да е форум го доказват. Ще е хубаво изключенията да зачестят и да се увеличават, но това е дълъг порцес за съжаление. Свирене, изпълняване НА ЖИВО и пак свирене и свирене до откат му е майката! Малко групи у нас могат да си го позволят.

Затова и сме силни на думи. Но не искам да те отчайвам, защото трябв да знаеш, че и лицемерието е голямо. Аз затова съм се научил да игнорирам разни посдравления и прочее неща, дори и да са искрени. Просто винаги ме интересува, това, което не им харесва на тези, за които е предназначено творението ми.

 

Затова и ти казвам: на живо нещата откъм подготвеност лъсват. И от страна на изпълнителя (като теб и мен) и от страна на техническата подготвеност (неумение, лицемерие, завист ако щеш... наистина е така, но най-вече ЛИЧНО анагажиране с участника, което е УЛТРА НЕПРОФЕСИОНАЛНО, но е факт... повсеместен).

 

За беда, това нещо и с бой не се оправя...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе оставете човекът да си вярва....

Какво сте го захапали...

Всеки има правото на минутките си слава!

Синдромът "дават ме по телевизията" не прощава...:---)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.