Jump to content
Българският форум за музиканти

3 парчета от мен


Via

Recommended Posts

Здравейте,

предлагам на вашето внимание три парчета в мое изпълнение :thx:

Догодина мисля да кандидатствам в пловдив поп и джаз пеене, даже ходих при професор и той ми каза че съм много добра...

Но винаги търся и нови мнения.

Приятно слушане :offtopic-001:

Май спейс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 50
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

^Тя не е пич. И парчетата не са за видео, щото две от тях са аудио.

 

Виа (или Вайя), как да се изразя точно...

- Щом го е казал професор, ние с "другите мнения" едва ли можем да се вредим. ;)

- Имаш визия (и мисия), както се вижда от снимковия материал;

 

Аз три октави диапазон не чух, ама това е сигурно, щото не си ги записала още.

Второто място на училищен конкурс (от двама участници) също е много впечатляващо...

 

(Ако продлъжа нататък, ша ми изневери "либезният" тон, та кротко спирам до тука.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казвам се Ванина, но приятелите ми ме наричат за по кратко Виа. Занимавам се с музика от няколко години, но съм постигнала завидни резултати. Преди известно време имах рок група, но се отказах, защото останалите нямаха нужния музикален опит. След това участвах и в друга група, но и с тях не се получи. Свиря на пиано, малко на акустична китара, но наблягам най-вече на пеенето. Пея всичко-включително опера и хорови песни, но напоследък наблягам на джаз. Имам диапазон на гласа три октави и без проблем пея песни на Nightwish, Evanescence, Within Temptation. Хората ми казват, че тембъра на гласа ми е почти идентичен с този на Ейми Лий, но след като разгледате профила ми ще се уверите сами. :wallbash: Смятам да се занимавам професионално с пеене, защото когато човек има такъв талант задължително е да го развие. Участвала съм в конкурси, последната награда, която спечелих беше за 2ро място (от двама участници) в музикалния конкурс на едно местно училище(откъдето са и клипчетата в профила ми), но смятам да продължавам напред. Приятно слушане!

 

Направо ме порази с твоята скромност :P

Имаш достатъчно самоувереност да продължиш напред и едва ли ти трябва нечие мнение, след като професора категорично се е произнсеъл.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) мога само да се преклоня пред най-високо намиращата се :)

:) то кой ли й е бил и е на нивото, достатъчно за да свири с нея, де :rulez::drummer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам къде са тез 3 октави,обаче много морски тонове се чуват :thumbdown: Много нечисто и мъкащо ми звучи всичко,как си записвала?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как е записвала, ама от снимките се вижда че дамата има перфектна микрофонна техника. Абе направо ми се прииска да продължа живота си като бирена бутилка. :girl_cray2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виа,

Ти не се появяваш в темата да отговориш, ама дано поне четеш.

Двете аудио парчета не впечатляват с нищо особено. Аз не знам на кого са оригиналите - едното парче ми прозвуча познато и проверих коя го пее, ма пак забравих, щот няма да я слушам. И двете ми се вписват в мисловния (и вокалния) регистър на Шакира и Бритни Спиърс.

 

Видеото е по-смислено. На височините към края си неубедителна (ниска си на места, и то доста). Но иначе имаш присъствие и си изразителна. В тази посока го мисли, ако искаш да стигнеш някъде!

 

Оправи си майспейса, детенце! Редактирай си фотосесията и биографичните писания.

Ако те влече към джаз и оперно пеене, имай грижата написаното да не е само празни приказки. Въобще - каквото напишеш, старай се да го докажеш, да го покажеш от себе си, щото виж каква темичка се заформи тука... :)

Айде, вторият ти опит нека е по-целенасочен и по-добър - има върху какво и за какво да работиш! :whistle::thumbup:

 

И мисли и за кандидатстване в специалност, с която ще можеш да си вадиш хляба. Нека пеенето да ти е за кеф - мое мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Angelina, любезността ти е впечатляваща.

 

Via, дечко, като отдалечиш микрофона от устенцата си и викаш яко, няма да те помислят за феноменално силен и убедителен глас. Според скромното ми мнение има как да ти се получи с пеенето, но само след сериозни занимания с гласа и самочувствието ти. Преди години за Майкъл Хътчънс бяха казали, че знаел идеално границата между самоувереността и перченето. Тук трябва да светне една кушка с надпис като по комиксите "Какво ли се опитват да ми кажат тия невежи?!"...

 

Много е просто. Ако пеенето те прави щастлива - пей. Ако искаш музиката да се превърне в твоя професия - отнеси се към това професионално. А ако искаш да се снимаш как правиш свирки на бирени бутилки - засега май се справяш незле...

 

Кофти е някак, че всички се нахвърлихме да поучаваме като няк'ви големи експерти и да цъкаме като пенсионери. Ама ако пък ни няма, форумът ще се нарои само с гении...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Angelina, любезността ти е впечатляваща.

:yes: Моля ти се, аз много се старая да не изяждам хората "с парцалите". (Трудно ми е, тези опити са ми крайно неприсъщи и ме разстройват дълбоко. ;) )

 

Кофти е някак, че всички се нахвърлихме да поучаваме като няк'ви големи експерти и да цъкаме като пенсионери. Ама ако пък ни няма, форумът ще се нарои само с гении...

Опитах се да отворя "фронт" и за конструктивни коментари по темата. При толкова гениалност, обаче, така убедително и лично заявена от "детето-чудо", шансовете ми едва ли са големи.

 

Ако авторката промени нещо в майспейса, поне ще знаем, че чете и МИСЛИ (и в темата не си говорим ти и аз, и още двама заблудени).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.