kolio_k 1,831 Posted March 26, 2009 (edited) Чух записа след известна пауза и ми прозвуча като чисто нов. Трябва по често да даваш почивка на фрезата и да подхващаш някоя метла, има много какво да се чуе . п.п. Само за уточнение, Фендера е 84та, още ми е младеж Edited March 26, 2009 by kolio_k Share this post Link to post Share on other sites
Black Bird 400 Posted March 27, 2009 Невероятен!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Hillbilly 3,003 Posted March 27, 2009 Ехе,ти си бил страшен змей,аз мислех че си басист основно А пък за лютиерските ти умения ,но това е друга тема. Share this post Link to post Share on other sites
Dikata 0 Posted March 28, 2009 eeee, мерси! hillbilly,и басист бях,то 4овек какви ли не щуротии прави... Share this post Link to post Share on other sites
Evtim Djerekarov 2,120 Posted March 28, 2009 Е-е-е, много гот е станала кавърмата! Ама се криеш иначе . Share this post Link to post Share on other sites
yakiya 226 Posted March 29, 2009 Верно се върнах доста годинки назад.Не съм некъв отявлен фен на Малмстийн,ма това парче ми беше допълнение на Destruction'86 и съм го слушал 200 пъти. 1:1 си го изкарал. Радва. Share this post Link to post Share on other sites