Jump to content
Българският форум за музиканти

Колеги кой микрофон шур бета 58а или синхайзер?


marti77

Recommended Posts

Съжалявам за спама, ама ... "Зенхайзер" е името на фирмата!

Редактирано от Mandalay
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Да, такива теми имаше преди доста но както и да е.Аз лично точно това навсякъде пиша, че съм си твърдо зад Shure, Зенхайзер някак си не ме кефят и самата форма на микрофона и звука като че ли.Аз сега съм тръгнал да си купувам точно този Shure PGX 24 Beta 58a и съм твърдо зад него, мисля че си заслужава и е страхотен като модел и качество на звука и изобщо всичко.Затова ти препоръчвам и ти да си вземеш същия, защото и въобще не малко хора звезди пеят с него въобще е страшно известен този модел и той заедно с Shure PGX 24 SM58 са базовите модели на Shure и са най-добрите им! :punk_guitar:

Редактирано от Music_niki
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Здрасти!

 

Според мен това си е най-вече до лични разбирания. Shure Beta 58A е в една ценова категория със Sennheiser E935, според мен и двата микрофона са супер. Има и много яки микрофони на ElectroVoice, просто трябва да изпробваш няколко и да видиш кой най ти пасва на гласа. Чувал съм разни мнения, че Sennheiser били по-добри за женски гласове, но според мен точно E935 е перфектен за ниски мъжки гласове, вади много топло тембъра.

 

Успех с избора!

Редактирано от Angermeans
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Много теми се нароиха с подобни запитвания. Как бих могла да се произнеса по въпроса, след като избора на микрофон си е единствено и само ваш? Микрофоните са си качествени, марките са с много години опит... всеки търси различен звук и се чувства удобно с различен микрофон. И е много важно през какво минава въпросния микрофон и с какви колони работите. Хващате нещо на място, питате колеги да ви услужат с техните микрофони за проби и така избирате. Аз пък не мога да пея със Shure. Въобще не ми звучи гласа..имам 2 и стоят да обират прах. Не губете време в писане, ами пробвайте каквото ви попадне и си изберете оптималния вариант.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.