Jump to content
Българският форум за музиканти

Уроци по перкусии/тарамбуки/барабани?


Recommended Posts

здравейте,

току що намерих този форум и съответно съжалявам ако сън поредния човек, питащ за тези неща..

От известно време ( няколко години) свиря на разни тарамбуки,джембета и други подобни инструменти, до които мога да се добера и горе долу се справям. Свирил съм и с едни приятели в група в университета ми в Германия, разни рок неща, към които добавяхме разни перкусии, така че имам някаква идея от музика.

 

Имам голямо желание да започна да уча барабани, и затова търся в момента къде и как в София мога да взимам уроци от някой. Предполагам имате някаква идея къе ставате тези неща, ще се радвам ако дадете малко инфо.

Ако пък случайно знаете хора, които дават уроци по перкусии разни - тарамбуки и подобни 'ръчни' барабани, също ще е хубаво ( тук съм по-напред с нещата и сигурно ще е и по-интересно за мен и за учителя). Снощи бях на концерта на Исихия в театъра на армията и много се вдъхнових за пореден път :rolleyes:, иска ми се да науча как да свиря този тип неща - това което свиреше техния човек на тарамбуките.

И последно, опитвам се да разбера дали някъде в София се събират хора да свирят на тарамбуки и джембета, някъде по парковете или други места. Много ми се свири с други хора, но за съжаление не мога да разбера къде и как стават нещата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо здравей и добре дошъл в нашия форум,второ има подфорум за уроци ама хайде дано модераторите ти простят като нов.Сега по темата мога да ти дам телефона на Жоро Ангелов от група ОМ,той свири на перкусии и музиката която правят е като исихия.Знам че дава уроци ,но телефона ми е във вкъщи,ще ти пусна съобщение.Стана ми интересно за Исихия,още ли съществуват,бившия им китарист ми е много-добър приятел,ама нещо се ожени и заряза всичко

Редактирано от evans
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да Исихия още съществуват и свирят за щастие. Не знам какво точно се случва с групата, надявам се скоро да издадат нещо ново или поне да имат още концерти, препоръчвам ви да ги видите ако правят такива. Извинявам се че постнах в грешния форум, благодаря и за инфото!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 years later...

здравейте, аз съм в доста сходно положение като Marvin, свирил съм на доста "ръчни" ударни инструменти и донякъде съм си изградил някакви свои техники, които осъзнавам че не са най-правилните, и затова много бих искал да намеря някои, който дава уроци, също и уроци по перкусий също бих искал да намеря но понеже не съм в бранша професионално а и не следя много много нещата, затова се обръщам към вас тук за някакъв съвет или координати на човек който преподава такъв вид уроци :D

благодаря ви предварително ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.