Jump to content
Българският форум за музиканти

Whitesnake & Pantera


Heartman

Recommended Posts

Ами на Whitesnake записах китарата и вокала ,ама на Pаntera съм сигурен че няма да мога и за това само китарката записах.Enjoy!

 

Whitesnake - Here I Go Again

 

Pantera - Cowboys From Hell

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Потрудил си се и това е важното, имаш потенциал в свиренето и в пеенето според мен. Като цяло добре, изчисти пеенето и такам. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Уайтснейк кавъра, пеенето ми хареса. Имаш някак си собствен стил :)

На Пантера кавъра, само на солото малко ми хареса звука. Останалото много рехаво и глухо за тая група . Или китарата ти не е подходяща или ефекта... не знам.

Редактирано от ultramega
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за съветите и подкрепата :punk_guitar: ,ще внимавам другия път. ;) Имам малко проблеми със смесването за това така са нещата малко неизравнени,ще си поиграя знам че може да звучат по-добре.Благодаря пак!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pantera-та ми хареса :punk_guitar: ! Солото наистина е много добре като звук и изпълнение ;) . Ритъм китарата обаче е много назад в микса... може да опиташ следващият път да дублираш партията, като разместиш двете в стереопанорама да кажем на по 70% в ляво и дясно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Браво!На малко им се получава да пеят Whitesnake/особено сполучливо/!Наистина си я изпял по твоя си начин,но си запазил идеята.Харесва ми!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Пеенето е доста неубедително... Не знам или съм глух или хората писали преди мен оглушават, но съм на мнение че Ковърдейл определено не е за пеене от всеки и този запис ме убеждава за пореден път ... Нищо лично, но си далеч от пеенето като цяло, имаш разминавки, гласа ти не стига, особено накрая... Малко съм директен, но както се казва всеки си има мнение... На инструменталната част горе-долу добре си се справил и на двете парчета...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^съгласен съм за това че не всеки може да пее ковърдейл,ама не съм много съгласен да критикуваш толкова остро когато самият ти не си по-добър.Направих си труда да ти прегледам майспейса :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами както казах всеки си има мнение ... А относно това дали съм по-добър, от Ковърдейл със сигурност не съм ;),не знам как прецени от песента в майспейса колко мога да пея,но не мисля че има значение, изказването ти само си говори за това колко чуваш... Аз си знам колко мога и не се хвърлям да поствам невъзможни за пеене песни... Чуй си пак записа и ми говори... Какво да направя като всеки е свикнал да чува браво, супер, идеално... И като кажеш нещо по-различно от това... Уааааа ти да не би да си по-добър, че говориш :thumbs_up: Ами представи си може би съм ги пял Whitesnake и знам кое как е... Ся сигурно ще ме накрате някое записче да дам че да ме видите, нали? Е няма да е...

 

П.С. Приятелю идеята не беше да те обиждам, а просто да ти кажа че не си готов за да се хвърляш толкова високо и просто казах кратко и ясно това което мисля и то е доста близко до реалността

Редактирано от Zlatanov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стигнахме пак до кой е пял Whitesnake :thumbs_up: Е,хайде,и аз съм пяла.И какво сега?Тиквен медал?Точно след като някой е пял Ковърдейл БИ ТРЯБВАЛО да му е ясно за какво иде реч и да оцени случващото се тук,иначе толкова е пял!Младежчето си я е изпял грамотно песничката.То ние вярно оглушаваме,ама чак толкова... :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.