Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко помощ


joykata

Recommended Posts

..или направо да говорим с Рафо да се свърже сдружението музикант.орг със Столична Община, да направят специално за музикант.орг няколко ЗДРАВИ пейки с навеси из градинките из центъра, та да се развива пейкаджийското музикално изкуство...

:) Глей си работата, пейки колко искаш, няма мераклии. Когато дрънкахме като малки по пейките, понякога се появяваха дърти музиканти, радваха ни се и ни показваха разни неща. Контакти се създаваха. Вече им е отминало времето, вярно, ама къде нет и рокклубове 1985 г.?

Редактирано от yotzzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И един текст от преди интернета записан прилежно в тетрадка от 40 листа. Доста омачкана. ,....трябва да ги сканирам:

"Мама тейк диз бедж фор ми

ай кент юзет енимоур

ц ге'инг дарк то дарк то сии

фиилз лак а нокин она хевънс доуор"

 

Един приятел ми разказа как, по времето, когато стилът Кен ли още е имал упсех, т.к. тогава се е говорело руски, отишли с бенда си на морето и един англичанин им казал "Вашият език е интересен - много се доближава до нашия"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) така като чета ми се ще да бях роден по тези времена.. сегашните ми връсници имат съвсем други интереси и в днешни дни е доста трудно да проведеш един нормален разговор.. пък камо ли нещо повече всичко се върти около чалга дрога коли пари .. имам чувстово че с всяко поколение става все по зле и по зле :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то това са два различни инструмента и изискват различен подход. Някаква възможност за преподавател? И най-вече да решиш какво искаш да научиш, а не "свири ми се, ама не знам какво". Насочи се към музика, която те вълнува и питай пак. :)

Ами аз ходя на уроци и 6те поговоря с у4ителя да ми разясни малко.Ина4е аз сам се ориентирала какво то4но искам да свиря и даже сега започнах да уча complicated на avril lavigne

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ То според правилата темата трябва да е с прилично описателно име, но това сякаш не се спазва особено. Хах иначе @абнормал - твърде си прав. А на човека за стръминг-а му се дадоха прилични обяснения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах, само не разбрах с човека що се бъзикат... Хубаво си пита. :rolleyes:

 

А по темата - аз никога не съм се замислял - ако са ми отгоре струните дето ги гоня - пик-вам нагоре, ако са отдолу - пик-вам надолу. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич нищо лично ама защо просто не напишеш по-подробно заглавие че да знам дали да я цъкам темата или не. :icon_shithappens:

Съжалявам!

Редактирано от joykata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.