Jump to content
Българският форум за музиканти

M-audio Usb


HOSHUNKOV

Recommended Posts

Имам тази аудио карта, обаче не мога да намеря драйвери за Windows 7 за нея, което ме навежда на мисълта, че може и да не са писали изобщо. :) Ако някой знае нещо по въпроса ще съм благодарен да го сподели :dance: Само да помоля - няма нужда да ми обяснявате кой Windows да използвам и защо!!! Пределно съм наясно с тези неща, но това е положението в момента :P Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз преди месец-два сложих една от първите алфа версии, които бяха изтекли. Колкото да са напреднали, със сигурност е още в зародиш, тей че... Доста утопично начинание. Я вземи пиши на Билл Гейтс... :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и аз така решх, но все пак да попитам, може някой да е намерил някаква алтернатива, де да знае човек :lol: Не знаех, че и за виста още не са написали... еми ще чакаме явно :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драйвери няма верно е... само че предполагам че ще си работи и със стария. Пробвай и аз съм с М-Аудио по УСБ и си работи със стария драйвер под виста. Но май неслучайно не пишат драйвери, тестовете които сме правили и под виста и под 7 специално за аудио са в полза на ХР засега. Стабилността и натоварването под ХР засега са най големи за съжаление...лично мнение разбира се.:greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.