Jump to content
Българският форум за музиканти

CyberGene

Правила на раздела и линкове към важни теми

Recommended Posts

Линкове към важни теми:

1. Фукня - Клавиристска
2. Кое за какво е и за какво служи
3. Стилове, ритми, аранжименти, бленди, MIDI и т.н. - Търсене/Предлагане
4. Всичко за PА сериите на Korg, както и сравнения с други подобни на тях
5. Настройки, функции, трикове и похвати при свирене наживо (кръчма/пианобар и т.н.)
6. Технически проблеми с електронни клавишни инструменти - ремонт, резервни части, сервизи, направи си сам

---------------------------------------------------------------------

ПРАВИЛА НА РАЗДЕЛ КЛАВИШНИ


Освен основните правила на форума, тук важат и следните правила:

1. При публикуване на ново мнение в стара тема, при което се съобщава нещо напълно безполезно или несъобразено с датата на предишните мнения, съответното мнение ще бъде изтривано без предупреждение, като освен това по мое усмотрение ще прибегна и до предупреждение и/или затваряне на самата тема. Това не важи за темите от общ характер, например "Кой ви е любимият пианист", "Кое ви е любимото соло" и т.н., но само при условие че се пише по темата.

2. При задаване на въпрос, който вече е бил разискван, съответната тема или мнение ще бъдат изтривани без предупреждение.

3. Не се допускат теми за продажба или покупка на инструменти (нито такива, в които предлагате инструментите си по какъвто и да е начин на останалите потребители). Има отделен сайт за това: http://bazar.muzikant.org


4. Най-отгоре на настоящата страница може да видите линкове към важни теми. Всяко ново мнение или въпрос, които смислово се отнасят към някоя от тези теми, трябва да бъдат публикувани само там. Не се допуска създаване на нова тема или писане в друга различна тема. В дадени случаи модераторите биха премествали погрешно създадените теми или мнения където трябва, но в общия случай ще се трие директно и без предупреждение. За по-лесно разпознаване на тези теми от другите в общия преглед на раздела, пред тях е поставен знакът

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.