Jump to content
Българският форум за музиканти

Wavelab


polly

Recommended Posts

отскоро се занимавам с тази програма и ето че изникна следния проблем: искам да изпека един аудиомонтаж от няколко файла, но като пусна write CD в падащото меню device на прозореца е изписано само едно no selection и печенето не тръгва, т.е. програмата не разпознава записвачката :think: досега съм пекъл само с неро, но там проблеми няма :greenangel:

Редактирано от polly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

  • 3 months later...

Привет,имам проблем с плъгините (без значение какви са) като прикача даден фаийл и го запазя в някакъв формат,като му сложа някакъв ефект то той си остава същия какъвто е бил без ефекта.Това се получи преди около половин година и от тогава колкото и пъти да преинсталирам,форматирам и т.н.н. резултата е един и същ.Допреди това не съм имал такъв проблем,просто стана изведнъж и така и не можах да се справя опитваики всякакви варианти и ровене из опциите на програмата(въпреки че след проста инсталация по принцип никога не ми е правила такива мизерии)също така пробвах и с различни версии на'Wavelab',но проблема си остана.:) ...моля ви даваите идеи как да се справя с това :)

 

хиляди благодарности :):):):metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Аз имам същия проблем от както съм инсталирал Wavelab и понеже записвам

вокали с (хахаха) mp3 - player понеже има диктофон, а нямам микрофо

минах на Audition 1.0 за сега съм доволен :D)))

 

:dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах този проблем със WaveLab 5 , но забелязах , че само при WaveLab 4 го няма . А защо се мъчите със Стеинбергския WaveLab ? С нищо не е по-добр от Cool Edit Pro 2.1 или сегашния Adobe Audition 1.5 ???

:metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

Много спешно ми трябва Wavelab 6.Свалих сума ти версии и торенти и от фрии сървъри,обаче програмката инат не се стартира и толкова.Има някаква тъпа USB dongle защита и не може да се стартира без това USB.Изтеглих и инсталирах програмата,обаче като рече да се стартира и писка че го няма USB-то.Слагах разни кракове на H2O,някакви емулатори и не ще и не ще.Има някакъв друг крак,състоящ се от 2 dll-a и някакъв license файл.Слагах ги навсякъде- и ж папката на програмата и в system32,но безрезултатно.

Ще помоля ако някой знае къде има пълноценна версия на продукта (щото тези дето аз теглих бяха по ~170 МВ) да каже сайта,или ако знае как се използват тези двата dll-a за да се кракне програмата.Ще съм благодарен на всички.Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Работеща програма-купена програма...

За съжаление още не е кракнат wavelab 6...така че...

Иначе wavelab 5 го има...

Ще се бачка с лицензиран софт само...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждам, че си се регистрирал днес - това хубаво, но преди да пишеш тук, първо прочети правилата - тук не се публикуват линкове към пиратски софтуер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здравейте приятели. Работата ми е в съвсем друга сфера от вашата но се наех с задачата да помогна на една приятелка да си направи дипломната работа, която е създаване на простичък сайт. Незнайно защо даскалите са и дали тема сайта да е за програмата Wavelab. Инфо за програмата как се работи с нея и куп такива глупости... които на пръв подлед са странни при положение че темата е създаване на уеб на html . Та намерих куп инфо за тая програма изтеглих от разработчиците и цял пдф но всичко е на английски език а от университета и отказали да бъде на различен език от български. Става прекалено грубо да отсея от 240 страници 50-ина и да ги превеждам. Та въпроса ми е дали някой от вас има на български някакви инфота и хау-тута за тая програма. Благодаря ви предварително :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай...това от кой университет са го измислили?

По въпроса...за тези програми много трудно ще намериш нещо на български...ако някой колега има ще е готино да помогне.Ако е много спешно и не намериш друг начин-звънкай ще се опитам да помогна по някакъв начин (смисъл да отделя 1 ден в превод...ама само ако не намериш друг вариант)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:hysterical:

 

...аз имам само на Албански и Молдовски :cheers2:

 

 

...веднага почвам с превода на БГ ...

"Record" не означава "рекорд" - а "запис"

"Audio" на БГ е "Аудио"

"Start"= старт,начало

Stop = стоп,спри

Play = свири,пусни

...

Редактирано от BlackCorsair
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.