Jump to content
Българският форум за музиканти

Какво правите преди участие?


ronia

Преди да тръгна за участие...  

264 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

ако искате да отговорите с "няма да повярвате, но..." ще трябва да довършите изречението - иначе няма да е гот за останалите, които четат. така че, давайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 85
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

me 2 ако нещата са ок, а понякога ми се налага да редя драмки в последния момент - не е гот :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много и най различни работи, в зависимост какво имам да правя. Най често карам кола или се возя в нея на път за гига. Но предвид , че имам доста участия обикновенно ( тази година досега са сигурно около 100тина ), предполагам, че съм правил повечето от изброените в анкетата плюс още много други

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се помотвам наоколо,лафя...така и така свиря само с кубе и обикновено съм много бърз със сетъпа...с една дума нищо не правя....а,настройвам си китарката! :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Буквално преди участието пикая, мия си ръцете, взимам си кола/вода, за да имам под ръка и си настройвам китарата. Ако не е определено до този момент, бих се поинтересувал и от реда на парчетата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно преди свирня проверявам технически цялата верига както и проверявам дали ми е настроен инструмента ... малко преди това се разсвирвам към 5-10мин

 

... мене ако питате по-интересно е какво се прави след концерти ... ехехехех тая година имах мнооого тежки следконцертни преживявание. Колкото по-яка стане свирнята толкова по тежка е вечерта .. :):rocker:

 

Поздрави

Алекс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

vhcs, направо ти завиждам за следконцертията. единствената картинка, която изниква в главата ми за времето след края на свирнята, е тази: безкрайно събиране на апаратурата, редене, висене, чакане всички да се натоварим по колите, после да се извозим и така... ето защо анкетата ми не е за тази част от преживяването :) но ти можеш да си направиш и такава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз писах, че запоявам кабели, но сега видях тази част с целуването на гаджето в леглото за чао - не разбирам каква работа има там по време на концерт, освен ако не се прехранваш с музика?

 

Относно запояването...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баналности върша.

 

Все тая, важен е резилтатът. Събтата ша скачами и пейми!

 

кат се почне от петъка още... :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично пиех някой концентрат или коктейл от такива......Един приятел с който свирехме преди по участия ми беше измерил и точната доза преди свирене - 200мл.Той казва че ако съм пил по-малко съм малко вдървен, а ако съм пил повече, солата стават по дългички от обикновенно......

Разсвирвания и такива работи....неееее

На един концерт е Разград 2001 година си спомням как ние, Шуменците се сме събрали на едни пейки и подгряваме с една ракийка, а другите музиканти са си взели инструментите и разгряват, разсвирват....а нашите китари се гушеха до нас в калъфите.....ама за повече инфо питайте Edgecrusher, ако има спомени...примерно за баса, кубето или как басиста счупи пожектора...хихихихих ех, хубави времена бяха!!!!!

Редактирано от liquid_death
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.