Свилен Бас 75 Posted November 7, 2008 Много хубаво стана Share this post Link to post Share on other sites
Polyphone 41 Posted November 7, 2008 (edited) Йоце брато - тя сваля теб, не ми я прехвърляй моля ти се! Малии, то стана драматичен сюжет за форумен фолклор тука: ............... ПИЕСКА В ТРИ ДЕЙСТВИЯ................. І-во действие Аз се обърквам и почвам да "свалям" наред: ronia, ти майка, ти баща, един текст само пусни фъндък (в смисъл, като си припявам, да не ми тече "роялти")! ІІ-ро действие ronia и yotzzo не могат да си поделят правата връз поезията. Внезапна развръзка: ultramega (...като кораба Радецки!) "пристига със гръм" от Варна и раздава справедливост! (Е тука има една усмивчица с два патлака, и стреля във въздуха!) Групата свири кавъри цяла вечер, а аз просълзено викам: "Айде на караокетоооо!" Епилог Прауд Мери е вдигнато на 3 биса. Но врагът бди: На другия ден ми се обаждат от НОИ, че съм събрала точките за пенсия... Ех, поетеса си, бре, колежке! А авансадосита са ужасно добри музиканти и музикожизнерадостни свежари! Edited November 7, 2008 by Polyphone Share this post Link to post Share on other sites
Polyphone 41 Posted November 7, 2008 Йоце брато - тя сваля теб, не ми я прехвърляй моля ти се! Малии, то стана драматичен сюжет за форумен фолклор тука: ............... ПИЕСКА В ТРИ ДЕЙСТВИЯ................. І-во действие Аз се обърквам и почвам да "свалям" наред: ronia, ти майка, ти баща, един текст само пусни фъндък (в смисъл, като си припявам, да не ми тече "роялти")! ІІ-ро действие ronia и yotzzo не могат да си поделят правата връз поезията. Внезапна развръзка: ultramega (...като кораба Радецки!) "пристига със гръм" от Варна и раздава справедливост! (Е тука има една усмивчица с два патлака, и стреля във въздуха!) Групата свири кавъри цяла вечер, а аз просълзено викам: "Айде на караокетоооо!" Епилог Прауд Мери е вдигнато на 3 биса. Но врагът бди: На другия ден ми се обаждат от НОИ, че съм събрала точките за пенсия... Ех, поетеса си, бре, колежке! А авансадосите са ужасно добри музиканти и музикожизнерадостни свежари! Share this post Link to post Share on other sites
sa6tiat 119 Posted November 7, 2008 КупонжиЙ, майна! Благодарим, приятно и позитивно беше. Три уши, четри крака, кой Оши байракя? Мой доволен. Зачестете, за да има сми. Share this post Link to post Share on other sites
yotzzo 127 Posted November 7, 2008 (edited) ^ Тенкю пиполь! Благодарим ви, че дойдохте! @Angelinka пусни поне, само едно афффторско/нещо, което ти си го измислила/ и после се закачай с Роня. Edited November 7, 2008 by yotzzo Share this post Link to post Share on other sites
Angelina Sekulova 69 Posted November 8, 2008 ^Не мога сега, още ми е хубаво и ново тук и хабя много енергия да тичам из форума, да надничам из чуждите глави и да тършувам из долапите. Що па да не се закачам с Роня - то точно това им е готино на авторите, че не са хора, направени от дърво! А и "едно афффторско"... пролет не прави, така че - респект, ще дойда да ви видя, само обявете датите пО от рано. *** Да помогнем за една от кампаниите на muzikant.org: http://www.svetomir.org Дарете чрез SMS с текст: DMS SVETOMIR M-tel: 1571 Globul/Vivatel: 17777 Share this post Link to post Share on other sites
ronia 2 Posted November 8, 2008 (edited) Всичко хубаво с групата, само тоя ПиАр плаче за уволнение... Гаф след гаф Edited November 8, 2008 by ronia Share this post Link to post Share on other sites
Angelina Sekulova 69 Posted November 8, 2008 Смирено се оттеглям... Share this post Link to post Share on other sites
ronia 2 Posted November 8, 2008 Не бе - ти си се упражнявай. Аз за ПиАра говорех. То не се търпи вече. За какво му плащаме, след като офтопикът върши къде-къде по-добра работа, при това без пари Share this post Link to post Share on other sites
Elly 6 Posted November 8, 2008 Купонът беше веднъж!!! Хора, страхотни сте, звучите много яко!!!!!!!!!!!!! Имам една мини-"отбележка" - понеже правите смислено творчество, което е далеч извън само музиката, мога да ви посъветвам да обърнете внимание при саундчека на това гласът да се прави още по-добре и отчетливо - да се чуе и да се разбере всяка дума, щото нали за разлика от повечето хора имате какво да кажете . Иначе като цяло балансът беше перфектен, всичко си беше на мястото! Пак ще дойдем, пак ще слушаме и пак ще танцуваме - следващият път до дупка!!! Share this post Link to post Share on other sites
Termy 2 Posted November 10, 2008 ^Мани, мен от тая до дупка още ме боли главата. Голям маскарад си направихме с моя човек. "За по една напитка...", "Тя е лежерна групичката..."...... оооох как боли!!! Много беше добро! Share this post Link to post Share on other sites
ronia 2 Posted December 10, 2008 Боли - не боли, пак ви чакаме! 13 декември (събота) към 22 ч. в Трите уши Ако успеете да намерите входа за заведението, помогнете и на другите! Как един човек може да се сдобие с естествен слънчев загар за отрицателно време, без да мисли за последствията; как преглъща разочарованията от особеностите на съвместния живот и/или работното си място; какво значи "лъжица за твоята уста"; кога "Фейсбук" започва да ви лази по нервите - тези и много други нефатални теми ще звучат като фон на съботния ни купон. Носете си новите дрехи, джипиесите и личните карти, за да няма после хър-мър Вътре ще ви очакват на висок градус цяла дузина Авансадоси и Риспонзи. Share this post Link to post Share on other sites
yotzzo 127 Posted December 12, 2008 (edited) UP. Всички са се юрнали да свирят на 13-ти, все едно после музиката ще я забранят официално. Edited December 12, 2008 by yotzzo Share this post Link to post Share on other sites
yotzzo 127 Posted January 19, 2009 (edited) Уважаеми Дами и Господа, заповядайте на 22-ри януарий, четвъртък в клуб "Бекстейдж", където незабравимо представление ще ви изнесат групите "Завод Ленин" и "Авансадос"! Клубът се намира точно до Оперетата/пояснение за хората в достопочтена възраст/. Начало на представлението 22ч Edited January 19, 2009 by yotzzo Share this post Link to post Share on other sites
yotzzo 127 Posted January 22, 2009 (edited) Колегите от завода подсещат за довечера, айде и аз вземам пример от тях. Ще има песни и танци до зори. Който в петък е на работа да му мисли... Edited January 22, 2009 by yotzzo Share this post Link to post Share on other sites