Jump to content
Българският форум за музиканти

Behringer Iaxe 624


BlackCurse

Recommended Posts

То именно защото си свирил на 6 колони + субуфер е бил толкова гаден звука... то тия софтуерни симулации са за мониторни колони предназначени. Друг момент е, че ако все още не знаеш как да си нагласиш ефектите е нормално да не можеш да си намериш хубав звук. Все пак Native Instruments са име в индустрията и симулациите им не са никак лоши.

Точно!

Домашните Hi-Fi колони не дават истински китарен звук,особено ако са някакви много басови и "съраунд"...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не трябва да се пропуска това, че китарата може да се включи и към съвсем обикновен усилвател за китарата - не е задължително да се позлва с USB.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми то аз вече свира с осилвател fender frontman 15 и съм по-доволен. Но се оказа че сте прави за това с колоните, защото реших да си направя експеримент със абселютно същите настройки само че с две компютърни колони и беше определено по-добре, но все пак свиренето през осилвателя ми допада повече :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:cheers2:

Аз пък свиря през компютър ама абсолютно без никакви ефекти - в Line-In-а и после директно колонки, но с моите се получава доста добре, всъщност. Още не съм дорасъл за да ползвам ефекти, нещо, което, според мен, трябва да се прави, когато вече се научиш да свириш... поне малко. Не просто да подрънкваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

Не мога да повярвам, че прочетох подобна тема... И повечето неща са писани от хора, които имат смелостта да се нарекат музиканти - китаристи - хора на изкуството... Първо, за хората на изкуството - пише се Усилвател - с "У", второ, въпреки, че хал хабер си нямам от китари (като гледам съм като повечето от вас), но да говорите подобни глупости като "мани тия USB китари, вземи си нормална" - при положение, че USB-то на такъв тип китари си е съвсем отделно компютърно устройство, а китарата си е една съвсем обикновена китара - нисък клас... Това, ако го чете някой като мен, абсолютно начинаещ, но и не поинтересувал се (аз интересувам, понеже явно на много от "разбирачите" по форумите, не може да се вярва особено, като гледам), ще остане супер объркан... И моля, научете се да пишете грамотно - не бъдете срам за изкуството - то е за интелигентни хора, хора със сърца и души, но и с малко повече мозък! Казвам го, понеже аз, мога да се нарека човек на изкуството - творец - артист ... Такава ми е работата, такава ми е душата, такова ми е мисленето и подобни индивиди, които не могат да пишат на български, ме обиждат лично! Извинявам се, че пиша толкова надалеч от темата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момче ... ти друга работа нямаш ли си?

 

И като си тука за грамотното писане аджеба защо името ти е на латиница да попитам аз?

Редактирано от Георги Тотев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момче ... ти друга работа нямаш ли си?

 

И като си тука за грамотното писане аджеба защо името ти е на латиница да попитам аз?

 

Работа си имам пре-достатъчно, но се надявах (и продължавам да се надявам), че тук има хора, разбиращи, готови да помогнат с каквото могат... А в тази тема, не видях много такива отговори, а все пак сайта се казва muzikant.org, нали... И името ми е на латиница, понеже не съм регистриран тук, а ползвам споделен акаунт... А и започвам да си мисля, че вече се оправдавам... Хайде със здраве - мисълта ми беше, че когато човек се обръща с даден въпрос в този форум, явно разчита, че по-активните тук наистина разбират и ще могат да му помогнат с някаква информация, а не просто да оплюят човека или продукта, за който става въпрос... И - Усилвател (идва от Усилвам)!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз ще го попитам защо пише в толкова стара тема?

 

Пиша в тази стара тема, защото в Google, докато проверявах за инфо за китарата, за която се говори, попаднах на темата - видях, че е стара, но какво значение има от кога е, ако може да се намери полезна информация...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Правописът си е отговорност на всеки един от нас, пишещ тук.

Не всички пишат Осилвател и кОпувам, но за съжаление се срещат и такива неща понякога.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата ми китара беше такава, пълен боклук е. За тея пари можеш да си вземеш китара 2ра ръка, която ще е 1000 пъти по - добра, удобна и ако решиш да я продаваш, ще я продадеш на същите пари. Специално за китарите рискът да се прецакаш като купуваш 2ра ръка е нулев, защото при куриера можеш да я пробваш и всеки човек, който е имал досег с китара, ще забележи ако има нещо нередно. Надали ще забележиш разлика между тая китара с усб, и нормална китара свързана през звуковата карта, освен малко забавянето на звука.

Взимаш си след някой месец китарен процесор за около 100 лева и си царя на джунглата. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.