Jump to content
Българският форум за музиканти

Барабанисти - биографии


Recommended Posts

Dave Weckl

 

Дейв е един от най-перфектните музиканти на съвременната музикална сцена.

Роден е на 8 януари 1960 година в Сейнт Луис, Мисури. Майка му обичала музиката, а баща му свирел на пиано. Дейв започнал да свири, когато бил на 8 години. На 16 вече професионално се занимавал с музика - свирел с местни джаз и поп групи. На 19 заминава да учи музика в Университета в Бриджпорт, Кънектикът. Дейв бързо е забелязан от музикалния свят и през 1985 участва в турнето на Саймън и Гарфънкъл. Свирил е и с Джордж Бенсън, Даяна Рос, Робърт План... През същата 1985 година Чък Къриа търсел млад човек за сформиране на групата "Илектрик бенд".

Дейв остава цели 7 години с Чък Къриа и този период му донася награда Грамми, както и световна известност с въведената от него комбинацията на електронни и акустични барабани.

Освен с музиката, Дейв се ангажира и с преподаване. Той провежда семинари, класове, създава и виртуална школа за обучение на барабанисти - www.virtualdrummerschool.com

Дейв записва и продуцира 9 албума с Dave Weckl Band.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джеф Поркаро не свири сола на барабани, защото веднъж в радио или телевизионно интервю чул Ринго Стар да казва: Не обичам солата на барабани! Навярно знаете, че причината Джеф да се ориентира към барабаните е Ринго. Малкият Джефри бил възхитен от свиренето му. Ринго е бил неговият пръв голям идол. Дейвид Пейч /пианистът на Тото/ казва, че е чул Джеф да свири соло един единствен път, на едно от европейските турнета...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 10 months later...

Ето малко инфо за мои любими барабанисти, по-известни с групите си, отколкото идивидуално:

 

layout.jpg

 

Dave Grohl (Nirvana)

 

Биография

Dave Grohl e роден в Warren, Охайо. Той е рок-музикант, барабанист на грънч бандата Nirvana от 1990г. до 1994г., когато фронтмена Kurt Cobain се самоубива. По-късно същата година той формира групата Foo Fighters.

Grohl, който е израснал в Александрия, Вирджиния, започва своята музикална кариера през 80-те години като барабанист на бандата Freak Baby, а по-късно се присъединява към Scream. Buzz Osbourne от The Melvins го препоръчва на Nirvana, след оттеглянето на техния барабанист Chad Channing. Dave се присъединява към Nirvana и през 1990г. се премества да живее в Сиатъл, където първоначално споделя общ апартамент с Kurt Cobain.

Макар че като член на Niravana, Grohl е известен сред феновете най-вече като барабанист и бек-вокалист, в действителност той свири и на китара. През 1990г. той издава демо албум, Pocketwatch, в който той свири на всичките инструменти. Парчето Marigold е включено в следващия албум на Nirvana (с вокалите на Grohl), а Winnebago в последствие е включена в албума на Foo Fighters This Is A Call. Grohl също така помага при измислянето на рефрен, който по-късно ще се превърне в Scentless Apprentice от албума на Nirvana In Utero.

След смъртта на Cobain, Grohl записва демо албум с 15 песни, в който отново свири на всички инструменти, с изключение на частта с китарата от X-Static, която се изпълнява от Greg Dulli от Afghan Whings, и частта с баса от Alone + Easy Target, изпълнена от Krist Novoselic. Демо-версията предизвиква значителен интерес и бива издадена без да е миксирана, с изключение на три песни. Grohl инициира създаването на група, в която се вклчват бившия член на Nirvana Pat Smear (китара) и двама членове от групата Sunny Day Real Estate - William Goldsmith (барабани) и Nate Mendel (бас).

След излизането на дебютния им албум, бандата записва и втори през 1997г., The Colour and the Shape. Албумът съдържа песни като Everlong, My Hero и Monkey Wrench. Скоро след издаването му Pat Smear и William Goldsmith напускат групата. На тяхно място идват Taylor Hawkins, който заменя Goldsmith и Franz Stahl, който заменя Smear. Stahl напуска групата малко след това, по средата на световно турне, и скоро след това е заместен от Chris Shiflett.

Grohl се завъръща в родната си Вирджиния, където записва албума There Is Nothing Left To Lose (1999г.).

Grohl работи и по други музикални проекти. Той записва саундтрака на филма Touch през 1996г. През 2001 се присъединява към Queens of the Stone Age като барабанист, едновременно за записването на техния албум Songs for the Deaf и за турнето, което следва издаването на албума. През 2002 Dave Grohl свири на барабани за Tenacious D и Killing Joke.

Grohl прекарва последните няколко години, работейки по нов проект, озаглавен PROBOT. В албума като вокалисти участват редица метъл изпълнители, като най-значим принос има Lemmy of Motoerhead, а цялото инструментално изпълнение е дело на Grohl с изключение на две парчета, изпълнени на китара от Kim Thayil от Soundgarden.

В Triple J Hottest 100 през 2002 Dave Grohl постига нов рекорд, участвайки в 10 от 100-те топ песни, включително парчето на Nirvana You Know You’re Right.

През 2002 The Foo Fighters се завръщат в музикалното студио и издават техния четвърти албум, One by One.

По-късно през 2003 Dave Grohl се включва към групата Cat Power за записването на албума им You Are Free.

Наскоро се появи и един от записите на Dave от 1993г. Демо-албумът съдържа и едно старо парче, която не е излизало до този момент, наречена Mountain of You.

През 2004 Dave Grohl свири на барабани за албума With Teeth на Nine Inch Nails’.

 

Tre Cool (Green Day)

 

http://i.realone.com/assets/rn/img/4/6/3/3/7313364.jpg

 

Едвин Райт 3 ( известен като Тре Куул ) е роден на 9-ти декември 1972 година, което го прави най-младия член на Грийн Дей. Той е роден във Франкфурт, Германия. Отгледан е от баща си, заедно с двамата си братя. Баща му е бил войник. След като напуска армията и се мести със семейството си в Laytonville, California, която е планинска територия. В къщата им нямало електричество или телевизия. Но Франк, много обичал забавленията. Така, че винаги имало какво да прави. Един от техните съседи Larry Livermore, се опитвал да сформира банда на име The Lookouts. Той отчаяно се нуждаел от барабанист, затова помолил Франк ( който бил на 11 или 12 ) да се заеме с работата. Всички членове на групата си имали странни прякори, затова Лари нарекъл Франк "Тре Куул" . Лари разбирал малко френски, затова превел името като "много готин" . Тре се захванал с барабаните веднага. Той свирил на всичко и всекиго. Тре знаел, че барабаните са неговия живот . Училището нямало да направи нищо за него, затова той напуслал още в ранните години на обучението си. След като Джон Кифмайър напуснал Грийн Дей, бандата се нуждаела от нов барабанист. Тре по случайност бил наблизо. Лари Ливерморе посъветвал Били и Майк, че Тре е добър барабанист. Те свирили заедно за малко и се видяло че си пасват перфектно. Тре бил перфектния барабанист за Грийн Дей ! Така той се присъединил към Green Day като техен трети член.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Jojo%20Mayer%20Clinic%20Poster%2007.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=rvCN3EALe04

 

Истински модерен барабанист със силно открояваща се техника. Аз лично го възприемам като дръм машина с много интелект.

Джоджо Майер се появява на всички фестивали за модерни барабанисти - the Modern Drummer Festival (1998 и 2005), the Buddy Rich Memorial Scholarship NYC (95), the International Drummer-Meeting in Koblenz (89, 91, 95), PASIC (96), the Montreal Drum- Fest (96), the NAMM-Show`s"Drums along the Hilton"(96), int.Slagwerkkrant Dag (96), int. Budapest Dob-Gala (94, 95), Manny`s Drum-Mania NYC (9 and the "int.Musik Messe Frankfurt"(93, 97)ddy Rich Memorial Scholarship NYC (95), the International Drummer-Meeting in Koblenz (89, 91, 95), PASIC (96), the Montreal Drum- Fest (96), the NAMM-Show`s"Drums along the Hilton"(96), int.Slagwerkkrant Dag (96), int. Budapest Dob-Gala (94, 95), Manny`s Drum-Mania NYC (9 and the "int.Musik Messe Frankfurt"(93, 97).

 

performed with:

 

NERVE

Strange Balls Of Fire

Dizzy Gillespie

Ernestine Anderson

The Vienna Art Orchestra

Wolfgang Muthspiel

Fredy Studer

Harry Pepl

Gerald Veasley

Monty Alexander Group

Chico Freeman

James Blood Ulmer

George Adams

Steve Coleman

John Zorn

The Intergalactic Maiden Band

Hiram Bullock

Meshell n'dege Occello

Minu Cinelu

Friedrich Gulda

Harry Sokal

Lunar Crush

John Zorn

James Blood Ulmer

Chico Freeman

George Adams

Jamaaladeen Tacuma

Mike & Leni Stern

Steve Colemans 5 Elements

Passport

Wah Wah Watson

Depart

Headless Torsos

David Fiuczynski

John Medeski

Harry Pepl Quartet

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

011025380-big.jpg

Dave Lombardo

"the godfather of double bass"

 

Роден февруари 1965 година Куба.

Неговата музикална кариера започва с група SLAYER.

Годината е 1981 когато на едно парти Kerry King забелязва

бързината и агресивното свирене Дейв.

През 1983 тои участва в записите на Show No Mercy,а

след него и постоянен барабанист на групата.

Заедно с него бандата записва албумите Hell Awayts(1984),

Live Undead(1985),Reign in Blood(1986) считан за един от

най-бързите албуми в исторята не метъла и до ден днешен.

След него следват албумите South of Heaven(1988),

Seasons in the Abyss(1990) който се счита за най-добрия

албум на Slayer.

След 1991г Дейв напуска Slayer.През 1998 заедно с Mike Patton

те правят група Fantômas.

Групата издава 4-ри албума.Но успоредно с това Дейв сформира

нова група коята е с име Grip Inc.

С тази група той издава 4-ри албума.

През 1999г той става баранист в Testament който заедно с него

издавът албума The Gathering.

Ето и какво казва и самият Chuck Billy :"За мен беше голяма

чест да работя с един от най-големите барабанист в

историята на метъла".

След дълга почивка и различни проекти през 2004г Дайв се завръща

отново в Slayer.

Slayer :

* 1983: Show No Mercy

* 1984: Haunting the Chapel

* 1985: Live Undead

* 1985: Hell Awaits

* 1986: Reign in Blood

* 1988: South of Heaven

* 1990: Seasons in the Abyss

* 1991: Decade of Aggression

* 2006: Christ Illusion

 

Fantômas

 

* 1999: Fantômas

* 2001: The Director's Cut

* 2004: Delìrium Còrdia

* 2005: Suspended Animation

* 2005: Fantômas / Melt-Banana

Grip Inc.

 

* 1995: Power of Inner Strength

* 1997: Nemesis

* 1999: Solidify

* 2004: Incorporated

 

Testament

 

* 1999: The Gathering

 

Other works

 

* 1994: Jesus Killing Machine — Voodoocult

* 1999: Taboo & Exile — John Zorn

* 2000: Xu Feng — John Zorn

* 2003: Reflections — Apocalyptica

* 2005: Apocalyptica — Apocalyptica ("Betrayal/Forgiveness")

* 2005: Drums of Death — with: DJ Spooky

* 2007: Worlds Collide — Apocalyptica ("Last Hope")

А ето и с какви барабани свири :

 

Tama Artstar Custom Drums: Shell Color : This set features a custom-painted finish H/W Color : Chrome

* 18"x24" Bass Drum (x2)

* 5.5"x14" Bronze Snare Drum (PBZ355)

* 7"x8" Tom Tom

* 8"x10" Tom Tom

* 9"x12" Tom Tom

* 10"x13" Tom Tom

* 11"x14" Tom Tom

* 12"x15" Tom Tom

* 16"x18" Floor Tom

* 16"x20" Floor Tom

Paiste Cymbals:

* 22" Signature Power Ride

* 15" RUDE Sound Edge Hats (custom for him only)

* 18" 2002 Novo China

* 16" RUDE Crash/Ride

* 17" RUDE Crash/Ride

* 18" RUDE Crash/Ride

* 20" 2002 Novo China

* 13" Signature Mega Cup Chime

Other:

* Iron Cobra Power Glide pedal (HP900P) (x2)

* Iron Cobra Lever Glide Hi-Hat Stand (HH905)

* 1st Chair Wide-Rider Drum Throne (HT530) *

* Pro-Mark Dave Lombardo Signature 2B Hickory Nylon Tip

Редактирано от NeonGod
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля да пусна една малко по-добре оформена и... правилна :punk_guitar: биография на моят идол, а именно батко ви Портной. Няма нищо общо с пълна биография, но ако осъществя злокобния си план да напиша книга за Dream Theater ще се сдобиете с нея безплатно както всичко, което съм пускал де :godbless:

 

Пълно Име: Майкъл Стивън Портной

Рожденна дата: 20 април 1967 година

Коса:черна

Очи:зелени

Любими режисиьори: Уди Алан Дейвид Линч Стенли Кубрик

Любими актьори:Робърт Де Ниро Джак Никълсън Ал Пачино

Любим спорт:Бокс

Любими филми:Туин Пийкс Зоната на Здрача Симпсон

Любима храна:Бърза Закуска особено Тако Бел

Любима напитка:Джейкмейстър бира

 

Майк Портной е роден на 20-ти Април 1967 и отраснал в Лонг Бийч, Ню Йорк, където неговия интерес към музиката започва от ранна възраст.Обича да слуша Beatles и Kiss. Майк сам се е обучавал да свири на барабани, но е посещавал и часове по музикална теория в училище. По това време започнал да свири в месни банди като Intruder, Rising Power и Inner Sanctum, последната от които пуска техен собствен албум. Майк напуска бандата след като бива награден със стипендия да учи в известния колеж Бъркли (Бостън).

Като всеки изпляскал прогресар и той си има мания - колекционирането, Майк има богата колекция на Dream Theater мърчъндайз (такова, де, сувенири :thumbup:), включително обувки, плакати, щипки и всичко останало под слънцето с логото на групата върху него. Той е също отговорен и за заснемането на всичко, което групата прави на видео (освен материалите по Systematic Chaos и турнето, за тях е виновен свети Ръдес). Неговата огромна видео колекция включва любими филми като A Clockwork Orange, Jacob's Ladder и The Wall заедно с епизодите на The Simpsons и паметни мачове по бокс.

 

Знам, че тези неща бяха казани от колегата Алладин, извинявам се на всеки, който реши, че това има значение.

Майк използва Tama Starclassic барабани, Sabian Чинели, Remo кожи, Drum Workshop Педали, Pro-Mark Палки и Латиноамерикански Перкусии.

Редактирано от fusion
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 months later...

Eric Carr blogg_18526.jpg

 

Ерик Кар е американски барабанист, останал в историята като барабанист на рок групата Kiss. Роден е на 12 юли 1950 в Бруклин, Ню Йорк, с името Пол Чарлс Каравело. Присъединява се към Kiss през 1980 след напускането на Питър Крис, и остава в групата до заболяването си от рак през 1991, което слага край на живота му на 24 ноември същата година. Повлиян от барабанисти като Джон Бонъм от Led Zeppelin, и Ринго Стар от The Beatles. От Джинджър Бейкър произтича интересът му към барабаните с две каси, които впоследствие използва. Псевдонимът Ерик Кар приема след постъпването си в Kiss, за да бъде в съзвучие с името на своя предшественик Питър Крис. Тогава той променя и външния си вид, обръсвайки мустаците си, и започвайки да носи на сцената грим како останалите от групата. Ерик Кар става "лисицата" в Kiss (начинът по който се гримира подчертава този образ). На концертите на Kiss, той изпълнява водещите вокали на песните "Black Diamond" и "Young And Wasted". Участва също в написването на песни като "Under The Rose" от албума "Music From The Elder" 1981, "All Hell's Breakin Lose" от "Lick It Up" 1983, и други. Последният концерт на Ерик Кар заедно с Kiss е на 9 ноември 1990 в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. По време на турнето "Hot In The Shade" започват проблеми със здравето му. Умира на 24 ноември 1991 в Ню Йорк - в един и същи ден с Фреди Меркюри от Queen. Ерик Кар оставя изключително ярка следа като рок музикант. По думите на Джин Саймънс от Kiss, той е много по-добър барабанист от Питър Крис. В албума си "Revange" от 1992, Kiss включват запис, озаглавен "Carr Jam 1981", в памет на своя колега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питър Джордж Крискуола

KIS-031.jpg

 

 

Питър Крис е роден в Уилямсбърг, Бруклин, Ню Йорк на 20 декември 1945г. и е най-голямото дете на Лорета и Джоузеф Крискуола. Има по-малък брат (Джоуи) и три сестри (Нанси, Дона и Джоан). По думите на Питър ,,Аз съм най-големия но ме третираха като най-малкия. Същото е и с групата - аз съм най-възрастен, но съм бебето на групата." Израства в "кофти" квартал а родителите му не били най-заможните. Питър ходи в католическо училише което нарича концентрационен лагер поради това че монахините които управлявали училището били много жестоки и винаги му се карали. Затова той измисля всевъзможни номера за да си седи в къщи. Майка му го мести в държавно училище. Когато Питър е осми клас, а именно времето в което в Ню Йорк на мода излезли бандите и той принадлежи към ,,Господарите Фантоми''. ,,Първите музикални амбиции се появиха когато гледах Елвис в Шоуто на Джаки Глийсън''. Елвис е един от първите му идоли. ,, От деня, в който се помня, аз съм барабанист. Когато бях малък, удрях по тенджери и тигани, подбирах ги да издават различни звукове". Една коледа родителите му купуват барабани на Рути Казути[ТВ герой]. Когато е на 13 написва първата си песен ,,О мила знаеш че те обичам маце''. Горе долу тогава се присъединява към една група с която пеят по подлези и метростанции, тогава едно от момчетата му дава стар военен барабан. ,,Прибрах се нас, баща ми ми сглоби дървена кутия и я лакира. Взехме още 2 кутии и пробихме 2 капака за боклукчийски кофи който издаваха дрънчащ звук.. Това беше първият ми комплект барабани". Когато започва работа в месарница, един от колегите му има комплект точно копие на Джийн Крупа, след доста мъки Питър събира 200 долара и си го купува. ,,Помня как момчетата ме викаха навън да играем бейзбол или да се бием а аз им отвръщах- немога трябва да се упражнявам". ,,Един ден когато бях на 16 минах покрай едно мазе в което едни момчета свиреха на китари. Направо луднах. Седях и ги гледах, когато едно от момчетата излезе. Попитах го може ли да вляза и да послушам. По случайност в същия момент те бях уволнили барабаниста си. Никога не бях свирил в група, но ми хареса. По късно се присъединих към тях и се нарекохме Barracudas. През уикендите свирихме по клубове за 10-15 долара". След свирене с няколко групи Питър натрупва опит. Питър не завършва училище защото предпочита да свири по клубове. Оттам нататък живота на Крис се концентрира около търсенето на подходяща група. ,, Исках да успея и бях готов на всичко!'' споделя Питър. Един ден през 1972г. Питър публикува обява в безплатна секция за музиканти в сп. Rolling Stone която гласи ,, Барабанист 11 години опит, готов за всичко''. ,,Правехме купон в къщи когато телефона позвъни, вдигнах и чух едно много интелектуално ,,Ало?'' беше Джийн и сега се шегуваме с това. Той ме пипита ,,Добре ли изглеждате?" аз отвърнах един момент и попитах всички на партито добре ли изглеждам отговора беше ,,Дааааа" процедирах и с другите въпроси по същия начин. На следваштия ден се срещнахме с Джийн и Пол в Electric Ladyland. Следва репетиция в която те свириха "Strutter" аз просто се отпуснах на барабаните... беше идеално. Взеха ме, приех и станахме трио - КИСС почти се роди!"

PeterCrissChillerTheaterOct27-29200.jpg

 

Малко оффтопик но това е снимка с която се гордея - аз и мойте приятели преди най-великото събитие в живота ми!

l_ec3221fe63dd4ee0a1edbd3bd362639c.jpg

Редактирано от a1RwalK
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 years later...

Ринго Стар

 

http://www.drummerworld.com/pics/drum40/ringo_starr.jpg

 

Ричард Старки, известен като Ринго Стар, е роден на 7 юли 1940 г. в Ливърпул. Най-възрастният от Бийтълсите, той е син на докер и майка, която работи в пекарна. Когато е на 3 години, родителите му се развеждат. Въпреки всички превратности на съдбата, Ринго израства като весело дете.

На 6-годишна възраст влиза в болница заради остър апендицит. Тъй като му е скучно и се чувства много самотен, родителите му решават да му направят подарък - малък червен автобус и барабанче. Първият му барабан! Ринго веднага се захваща да играе с барабанчето, което много му допада. Виждайки, че момчето на съседното легло е самотно като него, Ринго решава да се откаже от червеното автобусче, за да му го подари. В момента, в който се навежда от леглото, за да подаде играчката на другото момче, малкият Ричард пада, удря си главата и изпада в кома. Налага се да остане цяла година в болницата.

Когато най-накрая излиза от там, той сериозно е изостанал в ученето и се налага да учи с по-малки от него деца. На 13-годишна възраст, Ринго се разболява от настинка, която бързо се превръща в плеврит и се налага отново да лежи в болница. Точно по това време се научава да пуши, вероятно от скука. След излизането си от болницата, той е още по-назад в учението. На 15-годишна възраст, той едва може да чете и да пише.

Подобно на останалите трима от Битълс, Ринго започва да се интересува от музиката в Ливърпул, позната като "skiffle". През 1957 година той започва да свири в група, наречена "Eddie Clayton Skiffle". Две години по-късно, той се мести в групата на Рори Сторм, където започва да свири на барабани. Точно по това време той получава прякора Ринго заради многобройните си пръстени, които носи на пръстите на ръцете си. Името Starr пък е избрано като се премахне думата "key" от фамилното му име Starrkey.

Рори Сторм променя името на групата си на "The Hurricanes". Те стават много успешни в Англия и Германия. По време на едно пътуване в Хамбург с групата, Ринго се запознава за първи път с Джон, Пол и Джордж. Тогава се налага да замести инцидентно Пийт Бест, който по това време е барабанист на Бийтълс, и останалите веднага много го харесват. Две години по-късно, когато от Бийтълс решават, че Пийт не е достатъчно добър за групата и за целите, които има, те молят мениджъра си Брайън Ъпстейн да го уволни и викат Ринго на негово място. Поради веселия си характер и специфичния си хумор, Ринго идеално пасва на групата и веднага става неделима част от нея. Благодарение на него се дължат и интересните заглавия на песни като "Eight Day's a Week", "Tomorrow Never Knows", както и на филма "A Hard Days's Night".

Въпреки, че за мнозина Ринго остава някак по-назад от останалите трима в групата (докато е барабанист на групата, написва само две песни, в почти всеки албум има само по една песен), той е най-приятелски настроеният член на групата и много често получава по пощата повече писма от фенове отколкото другите. Специфичният звук на барабаните, който той създава заради кожите, които използва, правят песните неповторими. Той дава най-доброто от себе си, защото с Бийтълс много от неговите детски мечти се сбъдват. През годините Джон, Пол и Джордж стават най-добрите му приятели. Единствената му несбъдната мечта остава по-време на концерт на Бийтълс да бъде част от публиката.

След разпадането на Бийтълс, Ринго започва самостоятелна солова кариера като вокалист. Въпреки че вече не свири заедно с другите трима, те остават през годините добри приятели. През 80-те години, Ринго учавства в много проекти на Пол и Джордж, снима се във филми, известно време е част от групата на Том Пети.

През 1989 г. Ринго основава своята "All-Starr Band", в която "всеки на сцената е звезда сам по себе си". По време на концертите на групата, Ринго изпълнява по няколко песни от соловата си кариера и от годините си с Бийтълс, след това всеки от бандата се редува със свои солови изпълнения.

През годините Ринго се жени два пъти. Първата му жена е Морийн Кокс, с която се познава още от детските си години. От нея има три деца - Зак, Джейсън и Лий. От тях Зак тръгва по стъпките на баща си, ставайки барабанист най-напред на "The Who", а след това и на "Oasis".

През 1975 г. Ринго се развежда с Морийн, а през 1981 г. се жени за американската актриса Барбара Бах. И до сега са щастливо женени.

Соловата му кариера продължава и до ден днешен, като продължава да издава албуми и да прави концерти с неговата "All-Starr Band". Най-известните му песни са "Photograph", "Back Off Boogaloo", "You're Sixteen" и "It Don't Come Easy".  През годините Ринго работи с много известни музиканти като Елтън Джон, Хари Нилсън, Стивън Тайлър, Том Пети и Ози Осбърн.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.