Jump to content
Българският форум за музиканти

Gorchiza

Слушалки

Recommended Posts

Добър ден на всички ! Надявам се не ме изядете или обвините в нещо че поствам , просто прочетох така форума отгоре и помислих че е тук мястото. Не ме убивайте ако не е така. И предварително ме простете че ви занимавам с това , все пак ви намерих като форум занимаващ се с музика и мисля че вие сте точните хорар който може да ми помогнете.

Купувам си нови слушалки тъй като старите ми издъхнаха горките. Вперил съм поглед в тези http://www.akg.com/personal/K_514,pcatid,4...,_psmand,1.html , но много се двуумя дали са добри , дали са оптималното решение за парите който съм готов да дам ( до 120 макс ( предпочитано 100). Много ценя музиката и искам да слушам с хубаво устройство ( знам че много хубавите устройства са доста повече пари не се притеснявайте ) . Ако имате по добър вариянт кажете за друг вид слушалки , ще се радвам. И втори въпрос нали няма микрофони и некви други неща по тея слушалки ?

 

Много благодаря предварително !

Share this post


Link to post
Share on other sites

взимаш ли 1-2 любими CDта и се паркраш в някой специализиран музикален (динакорд примерно имат доста голям избор на микрофони) магазин и почваш да пробваш чифт след чифт докато намериш "твоите" слушалки.

 

... иначе AKG са сила голяма, но има и други марки които не са за подценяване

 

Поздрави и дано съм бил поне малко полезен

Алекс

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аз от AKG съм доволен наи-много от модела K-240, дори повече ми допадат от К-271, защото са полуотворени.Моя съвет е ако се купуват слушалки да бъдат отворени или полуотворени..е ако ги използваме за запис на вокали вече трябва да бъдат затворени естествено. AKG K-240 са около 200 лева и ако вдигнеш малко бюджета няма да съжаляваш :wub:

 

Ето тук можеш да ги видиш: http://www.akg.com/site/products/powerslav...anguage,EN.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.