Jump to content
Българският форум за музиканти

Free Style представят новия си клип


musicman

Recommended Posts

Пловдивската група Free Style ще представи в Пловдив за първи път своя нов видео клип „Красиви неща”. Това ще се случи на 12-ти септември, от 20.00 часа, Летни сцени „Конюшните на Царя”. Видеото е първият авторски клип на Руши Виденлиев, чието дело е режисурата, сценарият и стайлингът на клипа. Клипът се снима в началото на 2007 година в Бояна, Бистрица и Пловдив, и е финализиран в началото на лятото на 2008 година. Музиката, текстът и аранжиментът на песента „Красиви неща” са на музикантите от Free Style. Продуцент е Center Stage. Парчето излиза с ремикс на Mr. Moon.

 

 

По време на представянето в Пловдив продуцентите са подготвили видео, концерт, DJ ремикс на парчето и DJ Session с любими парчета на музикантите. Free Style ще се опитат да пресъздадат атмосферата от клипа със свещи, факли, снимки, декори и визуализации.

 

 

Free Style същестуват като група от 2000 г. Музикантите свирят основно в стил R&B Hip-Hop с фънк и acid jazz елементи, но не спират да експериментират в нови музикални посоки и да записват идеите си. Free Style имат 15 готови парчета, по голямата част от които ще бъдат издадени в дебютния им албум. Музиката, текстовете и аранжиментите са на групата. През годините Free Style присъстват на клубни и фестивални сцени („Петното на Роршах”, „Конюшните на царя”, „Swinging Hall”, „О’шипка”, „Music beach”, „Рок в Рила”, „Аполония”, „Ардас” – Гърция и др.). Free Style дебютират с песента „Когато тя желае”, с която печелят наградата на журито в конкурса „БГ ТАЛАНТИ”, организиран от БГ РАДИО.

Free Style са:

Виделина Мирчева – вокали

Борислав Димитров “BOBO” – вокали

Иван Неделев – китара

Ангел Дюлгеров – китара

Ивайло Стайков – клавир

Стойко Милев – бас китара

Кирил Илчев – перкусии

Начо Господинов – барабани

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.