Jump to content
Българският форум за музиканти

Thomann.de


TerminalFrost

Recommended Posts

Хахахаха!!!

И моят гриф е дошъл преди около седмица, ама кой да ми прати бележка?...

Очевидно не и пощаджиите. ;)

 

Добре че отново питах Моите Хора вчера, та ми казаха да дойда да си взема грифа.

Днес ще го получа. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

никога не е имало проблем с доставката, много са точни.отговаря ли са на всяко писмо .даже когато пускат поръчката от митница Нюнберг изпращат известие точно в колко е изпратена

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Еее, човек, супер. Точно преди малко, като излизах да пуша се чудех дали и с твоя гриф не се е случило нещо подобнo. Честито! Той е от b.c.rich, нали? BTW, преди малко пристигна бележката да отида си получа китарата хахахаха. Да, ама тя вече си е при мен (:

Редактирано от TerminalFrost
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, грифчето е от БЦ Рич.

Ако ми остане време до 18:00, ще мина да го взема.

 

От него ще се прави Най-Зверската Китара На Света. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Благодаря ти! Много е красива, а на живо е наистина невероятна. Надявам се да ми хареса, а и прочетох доста добри отзиви за нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти е честита тази страхотна красавица!

ESP рулират.

 

Аз току-що си взех грифа от пощата - мършите ме накараха да платя 1,50 лв, защото не съм си го бил взел навреме!!!

Е как да си го взема като никой не ме е уведомявал, че грифът е пристигнал??!!

Тия от пощите са за разстрел.

Go postal!

Демек стреляй на месо.

 

Снимки в другата тема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алилуя - пристигна и моят пакет - 16 дни транзитно време. Взех го пресен от пощата преди да са ми пратили бележка. :D

 

Вече мога да се похваля с EMG 81/85 Kerry King set с PA2 преамп, Dimarzio PAF Pro и Seymour Duncan JB. . . :D (е последното не е от колета, ама тепърва ще се инсталира)

 

Само че мамка му и прасе и тъпите германци - обявили са колета за 2кг, а всъщност е 940 грама!! В пощата (към митницата) ми връчиха протокол за несъответствие. . . Вече пратих оплакване до Thomann - всъщност разликата в шипинга не е повече от 2-3 евро, ама ако си мислят че ще мине номера не са познали. . . на 200 човека по 2 евро и сумата набъбва, а Thomann само прибират паричките. Да ги шият 300 германски м*н*фи дано. :D

 

ПП: Честито на всички за новите придобивки. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят колет беше разколачен преди броени секунди. Всичко си е тук и няма грешка/проблем с нищо. Малко ме досрамя като ходих на пощата с една раничка. Кашонът, в който беше натъпкана стоката е поне 100х40х40 см. :greenball:

Шипингът беше 30 евро, времето за доставка 16 дни. Освен че май си накупих само глупости и при това по-скъпо, отколкото в MusicStore.de, други оплаквания нямам. Хвала на такъви сайтове! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, искам да попитам хората, които са пазарували в Томана колко време след като им бил предоставен parcel number-a са можели да проверят пратката си и къде? Погледнах в сайтовете на deutsche post и DHL, но не ми намира нищо, а кода го получих вчера. Също така в профила, който ви правят когато поръчате нормално ли е при статуса да пише 'closed' и 'All items shipped on this order' 1 ден след като сте направили поръчката и съответно (естествено) нищо не е пристигнало. Пратих мейл към фирмата, но не са ми отговорили и малко започвам да се нервирам.

Предварително благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Dark Sun

 

вече 10 дена чакам пратка от thomann.de, платих я на 14.08.07 и 1-2 часа по-късно на статуса на поръчката се изписа 'closed' и 'All items shipped on this order', с други думи явно веднага след като обработят поръчката, т.е. получат плащането и изпратят пратката, статуса придобива гореописания вид и това е нормално, но иначе номера на пратката се появи чак на 17.08.2007 на сайта на Deutsche Post и от тогава нищо по статуса на пратката не се е променяло, писах мейл и на thomann.de и на Deutsche Post с оплакване от забавянето и пълната невъзможност за проследяване на самата пратка, но никой от тях не отговори, така че не остава друго освен да чакаме и да се надяваме да имаме същия късмет като останалите в темата, получили успешно пратките си от thomann.de, макар и с голямо забавяне.

Редактирано от xkodi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси.. тва си е утеха донякъде :ф

Малко кофти се получава при мен тъй като заминавам средата на септември месец и наистина много се надявам дотогава всичко да е наред.

Брех, когато поръчвах си го представях доста по-розово - как другата седмица любезен служител ще почука на вратата, ще ми се усмихне, аз ще му се усмихна ;р ( :recourse: ), ще си взема китарката и поживо поздраво =р но уви реалността явно е друга ще трябва да се мотам по разни митници и темподобни лайна :/

Редактирано от Dark Sun
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.