Jump to content
Българският форум за музиканти

Какъв тип сте


7thString

Recommended Posts

Споделете как изразявате своята емоция на сцената- примерно вокалистите- стряскате ли публиката, че още малко ще метнете стойката на микрофона в тиквата на някой фен? :lol: Или пък китаристите- какви ги вършите- скачате, мятате коси, бягате или? Схванахте за какво е въпроса... има и такива, разбира се, които се държат ЕнтИлЕгентнУ и стоят мистично и полунеподвижно на сцената като статуи и ограничават движенията си в рамките на грифа и перцето като мен примерно... Интересно ми е най-вече как "барабанчиците" проявяват креативност за да направят впечатление, след като са скрити зад цял куп ламарини, дъски и телешки и свински кожи :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 96
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

ми аз съм странно говедо обичам да се разхождам,,,,,да ходя до барабаниста или басиста....или просто да са поклащам :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и аз като има място и обичам да обикалям по сцената. Доста релаксиращо действа :lol: А като няма се клатя насам натам от време на време подскачам и т.нт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бе аз винаги съм под голямо напрежение и даже първите една две песни ги бъркам. Оттам нататък съм ок, не се притеснявам повече, обаче пък пак не съм кой знае колко подвижен, щото не ми е лесно да свиря и да правя разни други работи. Обаче понякога скачам. Даже с Васко го бяхме направили аз скачам, а той заляга :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето щурея. Редовен номер ми е по някое време да свиря с лявата ръка на китарата на китариста.

Също така владея (почти) до съвършенство стъпка тип АнГЪЗ Йънг :killyou: и обичам да я прилагам наяве. Поради тесните и ниски сцени в клубовете ми се случва да свиря у публиката.

Най-яко беше у Кокарача - публиката скача от сцената - скочих и аз. Те ме носят на ръце - аз си свиря. Китаристо се чуди още как са ме издържали (прасе съм си аз).

Много интересно беше също на рождения ден на един приятел миналата година във фенса, когато доволно подцокнал изнудих групата да свири "The Jack", пък аз да го изпея. По време на солото слезнах от сцената, подивях като АнГЪЗ Йънг, взех си бирата, налях в устата на китариста :D :guitar: . Към края на песента си направих игра с публиката:

:bravo: - Сега вие ще пеете само Jack, окей?

.....

:bravo: - She's got the

:bravo: - JACK!!! (x няколко такта)

Наскоро говорих с един от хората, що бяха там и той рече че било нема такова!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

vovcho

Мда и аз го имам тоя проблем :bravo: Мн е коварно понякога и не те оставя да се накефиш докрай на представлението. Сценична треска май му викат. Старите кучета да дават акъл как се преодолява

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи от песента и настроението в нея...понякога като ми стане много кеф, прилагам headbanging до откат...в друг момент не правя много движения, а емоциите ги предавам главно с изражение на лицето...а понякога при по-трудни пасажи просто се налага да си гледам в грифа :bravo:

 

Що се отнася до разходки по сцената и други по драстични движения, в повечето случаи сцената е доволно малка и не става...а ако реша да скоча, ще си забия главата в тавана :bravo:

 

 

:bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали е точно сценична. Аз по рождение съм си притеснителен. Може би и от двете. Иначе и аз като Бъртън яко се изразявам с лицето. Обичам да гледам зло :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми ето и нещо от барабанистите:на първо време гледам да свиря и чак тогава да правя квото и да било друго.щото ако се мяташ зад барабаните ще забележат около 20 процента от хората,а ако си сереш барабаните страда цялата група и почти всички ще разберат...иначе може да правиш добро сценично поведение като барабанист и без мурафети-само с начина по който свириш-аз поне така правя.пример Фил Колинс :blink: иначе от време на време си куфея и вдигам по някоя палка във въздуха,колкото да дам признак за живот :) иначе помага ако си як и носиш потници-кекавите барабанисти,колкото и да са добри винаги губят при сравнение с по-внушителните.и изобщо на сцената трябва да си ТИ,а не да играеш представление

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе, аз на мойта музика няма как да не гледам лошо, идва си отвътре :D Иначе клтим глава като откАчен (понеже у Дупница са ме научили, че като слушаш хубава музика е добре да си клатиш главата :D:beer::no:) и пея там, нищо, че не се чува, и размахвам там квото мога :D

 

Бе - скромен опит... Пробам го и свиренето като бат' Алекси и много други преди него, почти на шпагат :D Keфи яко B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно от предимствата да си барабанист е че колкото и да си грозен/дебел/тъп/изверг и прочее зад купчината барабани почти не се виждаш а и никой не очаква от теб каквото и да е сценично поведение - само да си свириш правилно партиите и това е :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно от предимствата да си барабанист е че колкото и да си грозен/дебел/тъп/изверг и прочее зад купчината барабани почти не се виждаш

 

ебати предимството!и после "ей там са група еди кои си" "а къв е тоя дето се мотае с тях" "ми не знам" "ааа,знаеш ли че тва маи им е барабаниста" е ,мерси,аз някои ден ще си изкарам барабаните наи-отпред на сцената пък!!! :)

Редактирано от Katsko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно от предимствата да си барабанист е че колкото и да си грозен/дебел/тъп/изверг и прочее зад купчината барабани почти не се виждаш

 

ебати предимството!и после "ей там са група еди кои си" "а къв е тоя дето се мотае с тях" "ми не знам" "ааа,знаеш ли че тва маи им е барабаниста" е ,мерси,аз ниакои ден се си изкарам барабаните наи-отпред на сцената пък!!! :)

виж тва е идея!

безспорно ще е атрактивно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на въртяща се платформа при това! :) абе сериозно-барабаниста трябва да прави все някво сценично поведение,не да се крие като плъх :) на светло

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.