Jump to content
Българският форум за музиканти

Предложение


Recommended Posts

И аз бих се наел да помогна. Най-малкото имам поне няколко дълги и обенсителни поста които могат да се преместят там, примерно този.

 

 

 

А иначе относно темата, нека не се забравя, че това е форум. Това не е сайт, нито книга - отваряш и четеш. Страшно многото информация е страшно хаотична, разхвърляна и ненамираема. Аз като търсех инфо за DI Box, си изгубих почти всички нерви. Някой влиза, интересува го нещо, пробва веднъж с търсачката и тя му връща нещо, примерно "не знаеш как да изпозлваш търсачката", което и на мен ми го е връщала и каква е първата реакция? Да отвориш адвансд гугъл и да го ползваш за форума? :hysterical: Да бе..

това е форум. идеята на форума е - влизаш, задавш въпрос, получаваш или не получаваш отговор. Отговор на въпроса имам предвд :yes:. Аз сега си намерих някои теми, които са ми глупави и ли смешни или тъпи и сега не бих ги пуснал, но тогава не си мислех така. Тогава обаче форума беше нов, нямаше теми за усилвател примерно или за ефекти или за не знам си какво си или квото и да е и никой не ми се сърдеше и хората отговаряха. И какво, аз ако говоря с някой и задам един въпрос, ако мине друг човек по улицата няма право да пита, само защото не е присъствал като са отговорили първия път ли?

Хората във форума се въртят. Преди 4 години тогавашните 200 човека отговаряха, сега отговарят други, повечето хора от тогава ги няма или някакви такива. Нормална ротация, която се случва винаги.

Разбира се това не оправдава нахалниците, които се въдят. Но за това си има прост лек. Като има тема от типа на

заглавие: "Ibanez XXXXX или Кремона УУУ"

първи пост: кажете бързо :)

 

еми да ми яде ***...

аз на такива не отговарям. То хубаво разговорно и забавно, ама все пак всичко си има граници. И лека е - зае**. И това не го правя само аз, защото на другия ден виждам, че темата има един или два отговора, докато грамотните теми, дори в есенцията си да са същата, съдържат 20,30,40...

 

 

това е моето мнение по въпроса. Просто се опитвам да разгранича Форум, от Сайт с информация. Ако една от целите е примерно Хармони Сентръл на български, то той няма как да е тип форум.

 

:yes:

 

едит: други, които нямат никакво оправдание са тия дето лъжат :yes:. За някакви много основни неща, които имат изключително лесни ключови думи и кажат "търсих в гугъл и не намерих", а само като му пейстнеш заглавието на темата в гугъла и излизат :yes:

Редактирано от Fenix
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 61
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Това не е сайт, нито книга - отваряш и четеш.

 

По това мога да коментирам, че точно липсата на достатъчно изчетени книги/теми/статии/материали/учебници създава предпоставка за нарояване на такива теми. Отворил първа страница на раздела, нали е нов и ще му е простено, и пуска тема. Тема, която ако имаше поне малко култура, щеше първо да провери дали съществува. Защото си има забодено "ПРОЧЕТИ АКО СИ НАЧИНАЕЩ", където е написано всичко, което му се и отговаря след време. Да не говорим и за тези, дето са си набили нещо в главата, питат, и после спорят с хора, които очевидно знаят повече от тях по темата, като накрая купуват каквото са си наумили... Защо в hardwarebg никой не пита как да си сложи видео картата или да й инсталира driver-и? Давам го като пример за доста здраво контролиран форум, в който пишат страшно много хора, същевременно нивото му е доста високо.

Редактирано от sasoh
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.