Jump to content
Българският форум за музиканти

Стагче :)


Telerig

Recommended Posts

Тук драснах нещо с едно "стагче" - записах китарката директно с изрязани докрай среди и презънс от еквалайзера на пиезото, че звучат доста дървено - съвсем леки високи дадох, като оставих басите на нулата. От кюбейс сложих малко ривърб и "лоу кът" на 50 херца. "Бумтящата" зона около 100 херца намалих с малко "ку" и посвирих малко върху познатия рефрен на уайтснейк :punk_guitar: Китарката е евтина но с корекции става горе долу за тоя клас... Струните са

"Мартин" много стари и доста поизхабени вече но съм доволен много от тях. Ами това е който се насочи към стаг трябва да знае, че ще пада борба с корекциите ;)

 

STAGG-SW206CE-N

 

снимка

Редактирано от Telerig
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Ако струните бяха нови щеше да зазвучи още по-добре... Защото така басовите струни звучат като на класическа китара :hysterical:

 

Иначе звучи доста добре, като за електроакустична китара за 250 лв. Обаче съм забелязал друго - на повечето такива електроакустични Stagg-ове пиезото им е ужасно тихо, при тази как е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не е тихо ...доста добро ниво вади- общо взето не е кой знае какво като тон, но си става китарката...принципно като беше нова беше почти невъзможно да се свири на нея защото струните бяха адски високо и грифа беше леко под ъгъл...наложи се да я дам за сетъп при Валери Градинарски който я направи неузнаваема...сега е адски удобна и много приятно и леко се свири.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.