Jump to content
Българският форум за музиканти

Металика - Nothing Else Matters | инструментал


NOKIA

Recommended Posts

Аве ей, Диляне!!! Ти знаиш ли кво още имаш да праиш??? Тука не е място да се правиш на шеф, даваш съвети, даваш профи мнение, но не и да си ти шефа, щото почна леко да ма дразниш, да не стане тей да свириш на обратно после.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 51
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

:) Не съм сигурен дали е редно, но въпреки това ще си позволя да изкажа едно мое мнение. Според мен трябва да бъде забранено тази песен да се изпълнява или да и бъдат правени кавъри от когото и да било! Лично аз смятам, че оригиналът е меко казано перфектен и всеки опит да бъде повторен или да му бъде направен кавър е обречен на тотален неуспех. Аз също съм я свирил на младини (не че сега съм особено възрастен, но все пак), всъщност на първия концерт, на който излязох през живота си, направихме точно тази песен. Сега се чудя къде ни е бил акълът? В никакъв случай не искам да засегна автора на темата, просто споделям лично мнение! Мисля, че тази песен е създадена за да се слуша, а не за да се свири! Пак повтарям не искам да критикувам или засегна някой!

Поздрави! Със здраве!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така мисля... Малко се изложихме :greenangel: Скоро като си направя китарата по-яка, с по-яки адаптери.. ще я запишем тая песен по-добре, имам един друг файл дето е концертния със симфонията, поне няма да я сравнявате с оригинала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро като си направя китарата по-яка, с по-яки адаптери..

 

Е тогава вече ще стане трепач :greenangel:

 

Човек, яките адаптери ще изкъртят. Чакаме!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:greenangel: Не съм сигурен дали е редно, но въпреки това ще си позволя да изкажа едно мое мнение. Според мен трябва да бъде забранено тази песен да се изпълнява или да и бъдат правени кавъри от когото и да било! Лично аз смятам, че оригиналът е меко казано перфектен и всеки опит да бъде повторен или да му бъде направен кавър е обречен на тотален неуспех. Аз също съм я свирил на младини (не че сега съм особено възрастен, но все пак), всъщност на първия концерт, на който излязох през живота си, направихме точно тази песен. Сега се чудя къде ни е бил акълът? В никакъв случай не искам да засегна автора на темата, просто споделям лично мнение! Мисля, че тази песен е създадена за да се слуша, а не за да се свири! Пак повтарям не искам да критикувам или засегна някой!

Поздрави! Със здраве!

Смятам че Deep purple я правят страхотно и звучи доста добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За това изпълнение не се бях сещал скоро, наистина е доста добро, съгласен съм, но все пак не може да балансира стотиците други, които стоят от другата страна. ;) Както и да е, да не разводняваме темата.

Поздрави. Със здраве!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Слушах кавъра - много е як несъмнено, но...пеенето просто не е същото! Може би е дори по-добро, но не ми навява чувството, което ми придава James Hetfield с бруталния си глас. Барабаните нямат същия звук (с високи в касата и томовете звучат като тригеровани) иначе са изсвирени почти 1:1. Китарата също малко "попрекалява" с блуса, бягайки от идеята на песента. А и щрайха ми евтинee, но има яки вокали на 3 гласа - християнски ;)

Споделям мнението на Jason, че Metallica са уникани и не бива да се повтарят (поне не официално)!

Редактирано от Ивелин
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.