Jump to content
Българският форум за музиканти

Madonna свири Pantera!


bulby

Recommended Posts

"Овците" са тези, които са затворени към разнообразието, слушането и приемането на различни стилове (принципно, а и от един и същ изпълнител).

Лично мнение. Нищо против хората, които по цял ден слушат един стил, но просто смятам, че е по-приятно когато си отворен към много (и нови) неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 42
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Пичове, явно много малко знаете за Мадона!

Когато пристига в УСА, преди въобще да си помисли да стане певица, първо е била танцьорка, а после барабанистка.

Точно така, да.

Свирила е на барабани доста време в една пънк групичка по клубовете. След това започва да припява бек-вокалчета, докато свири и взема, че й се услажда микрофона. В биографичната й книга пишеше точно, че е искала да привлече вниманието към себе си в много по-голяма степен, затова напуска барабаните и става фронтмен(уомън).

Освен всичко, Мадона е от малкото певици, завършили висше учебно заведение и ти не с музикална специалност, а някакъв вид мениджмънт, не помня точно.

А че свири на китара е ясно като бял ден. Който се е интересувал от нея, знае че свири.

Въобще Мадона е институция. Възхищавам й се не защото е кой знае каква певица, защото всъщност гласовите й данни не са нищо особено, но защото е една от най-умните и предприемчиви жени в света, и същият този свят е в краката й вече почти четвърт век!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Щом Мадона харесва жицата, значи да слушаш жица е яко!!!".
Точно това е мисленето на овците, които нямат собствено мнение и чакат само някой да им наложи своето. И метълът е точно против това нещо. Ако нещо те кефи-слушай го, ако не те кефи-не го слушай. Ето това казва метълът. Няма никакво шибано значение каква музика слуша човек, има значение само да си отстоява принципите и да се кефи. Ако Пантера бяха изсвирили нещо на Мадона, дали...ОК, примерът не е подходящ, защото тва са Пантера и всъщност могат да мислят и ще направят нещо яко. Схванахте ми идеята.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, много се впрегнахте, бе! Мадона решила за кеф да прасне една жица, а вие тука го ударихте на психо-философски анализ :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мадона си е била една космата италианка, откъдето и да я погледнеш. Евалата й правя за усилията, и старанието, и труда... и всичко, което е направила, за да стигне дотук... но косматата италианка си е космата италианка. Не е от неуважение :headbang:

Хахаха, луд ли си?

Тя е 1/2 италианка и 1/2 французойка и като и гледам сините очи, баща и явно не е от косматата сицилианска раса.

Вервай ми, имам богат опит и си мечтая българките да бяха толкова космати колкото Мадона. Щяхме рязко да намалим потреблението на Gillette Venus

Не се излагайте - Мадона е ебаси яката лелка. Известна шибалка е и не знам кой би и отказал. Във всекислучай аз не - ще я карам да ми свири Метъл до припадък. Ще започнем с парчето "Woman, Be My Slave" на Меноуор... :music:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хе-хе..Мадона ще си прави каквото си иска, тя си е законодателна личност в поп жанра..но се чудя дали се кефи и са се познавали въобще с Даймбег Даръл и Пантера,а? Това все пак е някакъв единчиен случай, но хубаво че поне го е направила за да отдаде необходимото уважение...

Все пак доста от бандите почитат паметта му по концерти (напр. In Flames в DVD-то Used & Abused), така че е нормално и Мадона да забие нещо негово...к'во толкова?

Сигурен съм, че когато Мадона се спомине (или с кариерата или с живота), ще се появят и метъл трибюти на Мадона, то и сега има нейни кавърчета от рок банди :-)

 

:headbang: А по въпроса за овците,мнението и музиката - ми то за това е поп (от популярна) музика за да го слуша по-голямата маса от хора или за това е мейнстрийм..както има и поп-рок, поп-фолк и поп-метъл...важносто е да се печелят $$$... хехе ..та някой хора за това слушат не-мейнстриим музика за да се различават от останалите или защото ги кефи? Например на Майк Патън музикалните експерименти, дали се харесват на ФНМ феновете?..Е,за това всеки си слуша каквото иска..и каквото му харесва без да това да му се налага насила..въпреки, че обществото има пряко и косвено въздействие върху музикалните предпочитания на човек, но това е друга тема... :music:

 

:beer: А вие бихте ли направили някои кавър по концерти на някоя трагично споминала се чалга "звезда"?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Момци, вижте сега. Важното е да изстерлваш ракети, дето има един неразбираем от никого освен от мен лаф, произлязъл от списание gamer's workshop от 99-та! :greenangel:

 

Мадона ако иска и кавър на баба си ще направи. Останалото са приказки. На тая тема цяла тема :) изхвърлиха в коша.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
Възхищавам й се не защото е кой знае каква певица, защото всъщност гласовите й данни не са нищо особено, но защото е една от най-умните и предприемчиви жени в света, и същият този свят е в краката й вече почти четвърт век!!!

 

Е как иначе- тя е ТОЧНО това- мениджър.

За музикант (камо ли ти певец) и дума не може да става - тя е това, което продава и е това , което е ,защото има нюх какво се продава.

 

пп: Зверски се кефя на ФетБой, въобще и вкл. че и отказа кинтите и съответно съм доста разочарован от Тимбаланд, за дето се е навил.

Ако "Ray of light" W. Orbit си го правеше за кефф , а не за $$ и не гракаше таз ми ти звезда .щеше да е в пъти по -як албум ,но какво да се прави.

$$$ $$$ $$$

Редактирано от ipo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За музикант (камо ли ти певец) и дума не може да става - тя е това, което продава и е това , което е ,защото има нюх какво се продава.

Малко е пресилено това изказване според мен. Ако Мадона намира нишите , които са печеливши, с това тя наистина става комерсиална и предполагам това се цели. Да се прави комерсиална(печеливша) музика не мисля че е лесно. Макар и да е опростена музика и лесно смилаема направена специално за масите, хитови мелодии не стават туку така. Доказателството е че се изсипва огромно количество музика, целяща комерсиализиране и никога не получаваща достатъчна популярност.А нейните определено в болшинството са хитови

А освен това според мен Мадона не прави музиката според това кое се продава , а напротив каквото направи тя започва да се продава.

 

Може да съм започнал да звуча като заклет фен на мацката, макар че не е така. :) просто такова ми е мнението

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)
За музикант (камо ли ти певец) и дума не може да става - тя е това, което продава и е това , което е ,защото има нюх какво се продава.

Малко е пресилено това изказване според мен.

 

Може да съм започнал да звуча като заклет фен на мацката, макар че не е така. :greenball: просто такова ми е мнението

Е, аз съм доста краен в мнението си, но си държа . :cheers2:

АКО нея гледат, защо си "купи" парче с Тимбаленд ?!?,дето сигурно никой не бе и чувал за него !? или сигурно Мадона направи стрийтърчетата модерни или Орбит известен !? или тя реши че сексът продава??

Не ме разбирайте погрешно -аз казвам: Евала на мис Чиконе , евала за нервите, евала за характера ...евала. ,но нямам "евала" за музиката: в тази част от картинката "евала"-та отива на друг адрес. -

В този ред на мисли .. да бяха измислили нещо ново , а не да ми

"paste"-ват Пантера ! , а да : и ако е толкова модна икона,. защо , питам Бритни и т.н. не са спряли да си бръснат подмишниците ...

макар и да съм за мадонестото бунтарство - не че умирам за пущинаци , ала пънкО немА умре!

Редактирано от ipo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, аз съм доста краен в мнението си, но си държа . :(

 

ДА

Интересно ми е преди да изкажеш карйното си и категорично мнение запознал ли си се с творчеството на въпросната?

'Щото ако не си някак си не върви да си толкова краен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Слушал ли си албума "Ray of light"? И това ако не е "евала за музиката"...

Да имаш идея чие дело е този албум ? :cheers:

 

Интересно ми е....запознал ли си се с творчеството на въпросната?

'Щото ако не си някак си не върви да си толкова краен.

Кое от дискографията на въпросната е НЕЙНО творчество ? - Иначе -да уважавам личността - това което казвам не е анти - самата музика, напротив-

страхотни парчета има, казвам че смърди на Мили Ванили хаха .

без засегнати Ray of Light съм го изтъркал от слушане , а и не само него . :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.