Jump to content
Българският форум за музиканти

Madonna свири Pantera!


bulby

Recommended Posts

Да, щото никой в публиката не знае кой е Даймбег хахахахха, иначе тая мадона ако преди 20-30 години се беше облякла така и с китарата и аз да бях жив...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 42
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

На точно този концерт не знам дали се чува нейната китара или е само бутфорно сложена в ръцете и , но знам че мадона свири на китара. Още отдавна съм гледал разни видеота, където в студиото , докато си пее и композира, си подлага с акорди . На базата на това, не се съмнявам че може и да го свири тоя риф, който не е с особена сложност, но предполагам вероятно е доста намалена китарката и, а се чува другата повече .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На гледане не мога да кажа, но на слушане чувам само една китара ;) Освен това на 7:02 се чува как изведнъж се включва втора китара ;) Но все пак си личи че не я хваща, свири си верните неща, може би просто не звучат толкова добре :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За някои ще е чудно, но Мадона е стара пънкарка. Даже по едно време някои от ранните и неща са се водели за пънк.

То и сега самата тя си самообявява стила за пънк рок.

Ако някой възразява - да и звънне да я пита защо така.

 

Аз лично няма да се учудя, ако на този концерт тя свири на китарата наистина - просто я влече жицата от малка и е в тези среди.

Пък и свиренето и си звучи като баш таоква, каквото се очаква от Мадона. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, щото никой в публиката не знае кой е Даймбег хахахахха, иначе тая мадона ако преди 20-30 години се беше облякла така и с китарата и аз да бях жив...

Ти ако ... какво време се използва в българския език за тва изречение?

 

Ако би я видял преди 20-30 години, вероятно ефектът би бил да избягаш с писъци. Мадона си е била една космата италианка, откъдето и да я погледнеш. Евалата й правя за усилията, и старанието, и труда... и всичко, което е направила, за да стигне дотук... но косматата италианка си е космата италианка. Не е от неуважение :)

 

А иначе... бе не ми се вярва тя да го свири, ама айде... :girl_witch:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Минало бешило", не се напъвай да се сетиш кое е, не си го учил. Относно годините, може би не 20-30, не знам колко точно, но в тубата има интервю с нея и Кортни Лав. Е тогава ако я видиш ще избягаш с писъци...гласящи "пай се, свършвам!"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Показателно. Публиката през цялото време се радваше на дисторзираната китара и после се кефеше и на рифа. Все пак е Пантера. Значи на овците дори и Пантера да им наложиш, пак няма да си вдигнат главите. Така си и мислех, хохохо

 

Иначе кво лошо има. Що да не свири тя? Не знам. Изобщо не се връзваше, също така явно поддържа някъв рокаджийски имидж(винаги е модерно звездите да се праат на лоши), обаче все пак е направено с хубава цел. Нищо лошо не виждам в това. Все пак е Мадона, не е метъл група, която може да го направи свястно. Важна е идеята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен Мадона е една от малкото хора, който могат да диктуват модата. Дали ще играе невинно момиче или зла рокерка, докато е на сцена, винаги ще има почитатели. Естествено надали тя е мозъка на всичко, което предлага, като шоу. Предполагам зад нея седи огромен екип от професионалисти. Включването на рифче на пантера, надали е направило някакво впечатление на нейните фенове, тъй като обичайно те не са го чували преди това, а ако са го чували не са го запомнили защото са много далеч от тези неща(може би има изключения , разбира се).

не ми се вярва целта на включването на мотив от Пантера да е с цел по голямо популяризиране или пък нещо с определена умисъл, просто част от шоуто на която обърнахме голямо внимание ...:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък съм сигурен, че го свири тя. То просто няма нищо трудно в тоя риф. Всеки начинаещ китарист с 1-2 години опит ще го направи без проблем.

А колкото до това дали публиката е чувала Пантера или не вие съвсем не бъдете толкова сигурни. Вобще не знаете дали и в чужбина всички хора са пълни с музикални предразсъдъци както тук в България.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено си го свири Мадончето, даже китарата е дропната, доколкото забелязах,

и тя така с едно пръстче си го свири рифа, който въобще не е сложен.

 

А негрото отзаде задаваше конския ритъм, докато певачката си жулеше акордчета.

 

Аз също знам, че Мадона свири на китара, само не разбрах къде го намериха тоя отвратителен дистър, който и бяха пуснали !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че тя го свири няма съмнение, тя свири доста добре на китара за жена.

( гладал съм нейни изпълниения с акустична китара).

 

След концерта на Кайли Миног обаче, ще Ви кажа - Мадона вече не е номер едно за шоу в "диското".

 

Не намесвам имената на Тина и Шер, защото на тях няма кой да им стъпи на малкия пръст.

 

Става дума, че Кайли и Мадона са горе долу един тип музика и шоу, но австралийката ме кефи в пъти повече. За да се хареса на метъл като мен, значи Кайли наистина я бива.

Който видял - видял.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма такава мадама! Винаги ми е била сред фаворитите и винаги ще бъде. Страхотно е, че именно човек като нея с толкова мащабна аудитория лансира музика като тази на Пантера. Факт е, че тя все още налага теченията и вярвам, че още дълго ще е така, т.е. - "Щом Мадона харесва жицата, значи да слушаш жица е яко!!!". Изобщо не е излишно подобно възпитание на новите поколения, не мислите ли?! Веднага се впуснахте в жестоките критики...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правило ли ви е впечатление,че повечето от нас доста се увличат в своите коментари за нещата и стремейки се да бъде индивидуален,човек самоинициативно се набутва в калъпчето.

Ето и сега:

Кака Мадона свири Пантера.И кво?

Вече ни е симпатична.Значи мацката цял живот прави диско,после 60 секунди метъл и я приобщаваме като стабилка.

А някоя метъл банда,която цял живот блъска як джангър и то от сърце,

и реши да се разнообрази с една диско-готик импровизациика...и кво става,

-веднага я заклеймяваме като предателска и деградираща банда.

Кои тогава са овците?

Кво мислите по въпроса?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.