Jump to content
Българският форум за музиканти

Най добрия лютиер за китари в БГ


Black Bird

Recommended Posts

  • Отговори 101
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

то се е видяло, че темата върви напред - имате ли отзиви за работата на Данаил Данаилов (София) ???????

Ако става дума за един човечец, който е много запален по една сектантска църква, аз го знам и съм си оправял две китари при него... Той пред мен строши парче от мандолината на негов клиент, оставена там за ремонт, а и моите китари ама никак не бяха ОК, но тогава нямаше пари за нови и сътоветно трябваше старите да се оправят някак. Едната китара е в кофата, другата я подарих на приятел, тя ми беше особено скъпа въпреки шума който даваше след ремонта при него. Видях правени китари от него и бих казал, че бяха много скъпи и имаха по една ваденка In God We Trust, което не искам да е така... Много дърводелски ми изглеждаха нещата му. Това е изцяло мое мнение!!! Не искам да правя грешна реклама ако не е той, но име като това не се забравя. Ако е този за когото мисля, ателието му е срещу една църква по посока на Банишора.

Ако не е същия човек извинявам се веднагически, но ако е този, аз няма да стъпя там... ИСКАМ КИТАРИТЕ СИ ЦЕЛИ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Моля ви, дайте телефона на Диката на всеогледание!;)

Айде да не публикувате нечий номер на "всеогледание" без негово знание и съгласие... :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да запитам тук нещо подобно, значи трябва ми някой да ми пооправи един страт - доста е шумен (има брум) - да видим какво може да се направи, освен това искам да ми понагласи нъта ако трябва и да интонира правилно китарата. Но искам човек, който наистина да разбира от такива работи - много китари да са му минали през ръцете, и да е в София.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля ви, дайте телефона на Диката на всеогледание!:D

Айде да не публикувате нечий номер на "всеогледание" без негово знание и съгласие... :D

Абе ти адвокат ли си му на Диката, що ли? К'во ти пречи на тебе? Нали така човека ще има и повече клиенти? Аман от толкова новоизлюпени юзърчета дето се врат навсякъде където им е и където не им е работата! :)

 

Айде ако някой знае номера да го пусне на ПМ поне!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аре по-спокойно, а?

дарк скайуокър е в бг-интернет пространството от доста преди теб, и има изградено име, така че лафчетата със новоизлюпванията и прочие са инфантилно неадекватни. освен това си последния, който казва на кой къде му е работата.

 

едно е да поискаш номера на диката на пм, съвсем друго е да искаш нечии номер да се публикува ПУБЛИЧНО пред 1000 души, схващаш ли?

ти как би реагирал ако ти публикуват номера по такъв начин?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хе-хе, поредния адвокат.. Ако наистина имате нещо общо с тоя Диката и толкова ви е мило да не му стане публично достъпен номера, бъдете така добри (или добър? :) ) да ми дадете номера поне на ПМ, а ако го нямате, не пълнете форума с глупости, моля! Нито ме интересува кой от вас/теб от кога е в интернет пространството, нито къде му е работата, нито колко му е голяма пишката..! Искам да си свърша работа и мисля, че ще е полезно и за други хора ако тоя номер го има, така че да не се налага всеки път някой да пита. И мисля, че и за самия Дика ще е полезно - едно е моя номер - друго е неговия - за него е добре повече хора да могат да го открият, а това че ти не го схващаш, си е твой проблем.. :D (това го повтарям вече, ама явно няма кой да чете..)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да си свърша работа
Като искаш да си свършиш работа, ще пуснеш тема със съдържание "Моля някой да ми помогне да се свържа с еди кого си" :exclaim:

Двама души се опитваме да ти обърнем внимание, че това, което искаш да бъде направено, е в разрез както с нормалната човешка етика, така и със законодателството на страната, пък ти плюй и се нервирай колкото искаш, вече ми е ясно колко ти е багажецът. :stop:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо май много ти харесва да се изживяваш като модератор, ама то си има хора за това и щом досега никой от тях не се е обадил, явно има причина.. Мисля, че си е съвсем наред да питам в тая тема и няма нужда да отварям нова. А това за багажеца може да си го запазиш за себе си, щото в твоя случай си личи къде по-ясно колко е. Може да си запазиш също и раздувките за закони, етика и т.н. Случая ти е ясен - нямаш нищо общо със съответния човек, щото ако имаше и беше с добри намерения, досега просто щеше да си ми пуснал пм с номера, и въпреки това се буташ тука, където, пак повтарям и държа на думите си - не ти е работата и само пречиш.. После моя багажец бил малко.. Хе-хе, аман от хора дето виждат собствените си проблеми в другите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То ако на форумния софтуер му беше активирана функцията Report Post, отдавна щях да съм я употребил по предназначение, вместо да се опитвам да ти отворя очите за неща, над които не желаеш да се замислиш даже за минута.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.