Jump to content
Българският форум за музиканти

Хвалба


Glory rock

Recommended Posts

Искам само да се похваля, че другата седмица понеделник или сряда ще ходя на прослушване при една учителка по естрадно пеене и може да ме вземат в група. Да добавя че съм на 12 години. Преди около 2 години бях вокалистка на една детска групичка. Но всъщност се отказах защото имах чувството че не съм чак толкова добра поради това че никога не съм се чувала.И от две години не съм пяла пред хора. Ще ви пиша след прослушването какво е станало. Просто исках с някой да споделя притеснението и радостта ми.. <_<

Редактирано от Glory rock
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Успех :) Аз като за първи път кака на някой бих те посъветвала наистина не се отказвай. Повечето твои приятели в момента 100% им е мерак да ходят по кафетата и по купончетата, но ако искаш да се занимаваш с музика и подходиш сериозно ще имаш наистина по- приятни занимания от ходенето от едно кафи в друго. Айде и да пишеш какво е станало на прослушването. А и между другото ако се интересуваш от Хорово пеене мога да ти препоръчам едно страхотна място Български славей. Те правят прослушвания в момента и диригентката е страшно добра аз пея в два от трите състава, с които се занимава и наистина ти препоръчвам да се пробваш :). Ако искаш пиши ЛС :):lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:ph34r:

Успех и от мен, '96 набор! :)

 

Ти като си се родила, аз вече свирех с 1-вата си сериозна група...

Как само лети това време, а фитнес инструктора ми казва, че живота бил страшно дълъг!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Успех и от мен :) Няма да се отказваш :D Започнеш ли един път,няма отърване от музиката. :drummer: Само напред :whistle:

;):)

 

Успех и от мен ти пожелавам !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се видях с учителката и се разбрахме да отида утре в 2 без 15. Честно да си призная много ме е срам, мисля си че ще ми каже че не ставам. Просто нямам смелост ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

днес ходих при учителката и...... тя ми каза че низините ми били много добре, че имам хубав тембър и съм пеела много вярно, почти перфектно.....Най после се успокоих и ще започна да ходя на частни уроци при нея :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.