Jump to content
Българският форум за музиканти

С какви барабани свирите (собствени)


  

129 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

  • Отговори 87
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

4.но не от най-големите 4-ки.

 

Сега знам 4е има хора дето 6те кажат"еее ти пак от де си сигурен 4е си в четворката".

Ами виждал сам различни музиканти ,които свират със миналите модели на серията ми.Моите не са нищо автентично,просто са добър клас.

Освен това дръмърите на Ковънанс (Трей Уилямс) и Дайнг Фитъс (Дуейн Тимлин)ме похвалиха лично за избора ми.

Също така смятам 4е е важна цената на самият шелпак(кита) а не хардуера ,кожите и тем подобни.Щото някой хора имат по 20 чинела висок клас ,които може да са по скъпи от комплекта.Нека говорим за барабаните само,знаем 4е ако свири6 на ниска серия а по стечение на обстоятелствата хардуера ти и чинелите са за 2000$+, не се класира6 в про класа.

А самата тема ми е интересна ,доста и то.

Редактирано от JOSSBLASTING
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ А ти с какъв сет свиреше? Пърл/Сейбиан ли беше или се бъркам?...

 

Пърл-Мастърс Премиъм. Ина4е чинелите не са ни6то особенно:Зилджън ZHT и Paiste PST 5(китаец и сплаш.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами гласувах за 2 :pray: Амати /Тактон с леки подобрения .. да се надяваме скоро ще сменя категорията :):pray: :pray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

Аз свиря с Tama Art Star и чинели Paiste и Meinl само фуса дето ми е Sabian и сам много доволен

Поздрави на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре,че добър е резултата за "Профи" сетовете. Аз очаквах по-малко да са. Ще се радвам барабанистите гласували с "4" да постнат и някоя друга снимка. :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също така смятам 4е е важна цената на самият шелпак(кита) а не хардуера ,кожите и тем подобни.

"Шелпак"????

Мисля,че имаш предвид вида на дървото от което са изработени корпусите и последвалата им финишна обработка /от по-евтините модели дори най-висок клас барабани облепени с пластмасови фолиа, различни лакови покрития включително и това което може би споменаваш-ШЕЛЛАК, макар че е прекалено скъп и не съм чувал големите марки да го използват на барабаните си,а също специални масла или графики и къстъм бои, които са най-оскъпяващите скъпите комплекти финиши/

Но като цяло си прав,ако това си имал предвид-дървото и неговата обработка са най-важното нещо което различава скъпите класове барабани от тези в среден и нисък клас :thumbs_up:

Аз си свиря на Ямаха Стейдж къстъм,като в някакъв бъдещ момент смятам да си внеса Келер Мейпъл корпуси и хардуер и да си направя сам барабаните, по същия начин по който си направих барабанчето.Това за мен е най-добрият избор,защото мога да си направя корпуси с параметри каквито аз реша, вместо да залагам на евтин клен като този в Мапексите, които ако не се лъжа се правят в Китай или да разчитам на "големите марки", които обаче са и с ГОЛЕМИ цени ако човек иска да си прави къстъм комплект.

В момента ползвам Зилджан К,А къстъм,а серия,разбира се и един средно-тънък райд 20"Аведис.Но смятам да си взема няколко неща от Сабиан Еволюшън като втори сет чинели,само те ми грабват вниманието и слуха в последно време.А готин райд от К или К къстъм Зилджан вече не правят.Така и не можах да си намеря на Дейв Уекъл Зилджан модела.По настоящем модела на Стийв Гад "Сешън" е най-близо до това което беше на Уекъл чинела,но е много скъп.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре,че добър е резултата за "Профи" сетовете. Аз очаквах по-малко да са. Ще се радвам барабанистите гласували с "4" да постнат и някоя друга снимка. ;)

Определено подкрепям! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

shellpack се използва за барабаните - демек това са самите барабани без нищо друго, макар че в повечето случи се включва базовия хард(без холдери/стойки) - а именно - обръчи, машинки, болтове и некФи кожи, колкото да има. мисля, че човекът това имаше предвид.

Редактирано от Katsko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз бих се радвал на снимки, както и по-подробно обяснение на марките и моделите на сетовете, хардуери, чинели и т.н. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

005613872.jpg

 

Tama Superstar EFX фул хардуер ТАМА стоики даржачи ТАМА.чинели Meinl Amun (Mike Terrana) Crash-14,Crash-16,Crash-16, Ride-22,Splash-9.бича с карданец Тама Iron Cobra. има още кво да желая но няма кинти.но и на това съм доволен. качеството на снимката е малко кофти сори за което.като мога ще кача по добри амииии тва е от мен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.