Jump to content
Българският форум за музиканти

Пушка за изключително грозен дивеч или новите приключения на Юзбаши


Recommended Posts

Снощи след концерта на "великата" група БГ Рок,и Глен Хюс,си зададох следният въпрос:

Има ли някакъв начин лицето Иван Лазаров-Юзбашията,да спре да нарича себе си барабанист,и по обобщено музикант?????????????

Лично на мен ми е обидно,да бъда поставян в една и съща категория,вселена,галактика с този човек. B)

За сведение на щастливците,недокоснати от величието на Юз,това е първият и единствен човек,документиран от БНТ,в едно предаване наречено "Поп-Рок Шоу",на една друга култова личност,как краде в ефир педал за барабани "Амати",има и много други такива случай,но те спадат в графата частни.

Всякакви коментари,предложения и разрешения на проблема изпращайте на "Ебем,Бием,и Трепем наред"ООД,момчетата са сериозни! :killyou:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми това хич не ме учудва, тя цялата група си е една такава...безлична е най-мекото, което мога да кажа. А с това име винаги са ме дразнели, какво означава това - че те са емблематиката на българската рок музика ли....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е да ама като краде - краде от мен! Свинята мазна ми открадна супер много неща от репетиционната и ги продаде! Освен всичко останало открадна барабаните на една песен! :evil: :evil: :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ебати мизерника ,повечето ей такива като него вече започнаха да източват от интернет парите на богаташите ,тоя още педали и барабани краде хахахаха.

Редактирано от evans
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоя да не е същио дето разправяше в дъжда, че се обадили на Глен Хюз да дойде да види какво е положението и да каже дали ще се отменя концерта, а междувременно прибираха всичкото оборудване :godbless: то като дойде и няма оборудване кво да каже чиляка :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

туй много тъпо име са си избрали, сигурно и свирят тъпо. даже не съм ги и чувал, да са факам в критиката. Сигурно има и групи като БГ джаз, БГ поп , БГ фолк, БГ метъл, БГ траш , Румъния пънк, Албания рап.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е да ама като краде - краде от мен! Свинята мазна ми открадна супер много неща от репетиционната и ги продаде! Освен всичко останало открадна барабаните на една песен! :evil:  :evil:  :evil:

а ти какво направи? ебаси наглото парче дето е тоя... как така ще продава чуждо откраднато

Еми той се покри! Веднъж го видях в една маршрутка (аз бях на спирката) и той като ме забеляза и се наведе! Направо се разцепих от смях! Много ми е забавен и доста глупав!

Беше най-интересно на едно интервю по Канал 2001! Седи си Юзбаши и водещата го разпитва, а в публиката седи синът му! Водещата дава думата на малкия и го пита как се справя баща му като барабанист! Пичът се замисли и каза в ефир на баща си, че няма да е лошо да се понаучи малко да свири! Аз направо паднах от стола, а И.Л.-Юзбашията потъна в земята от срам! :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Юз е легендарна личност. Тези, които са виждали как изкопава ушното си съдържимо с нарочно дългия нокът на малкия си пръст и после го депозира в устата, знаят за какво става въпрос.

 

Друг легендарен елемент от житие-битието на Юзбаши са небезизвестните "четириоли", но не ми се приказва за него повече, щото просто не си заслужава хабенето на форумни и мисловни ресурси. ХанСоло е много прав, че всички трябва да се чувстваме обидени, че такива като него ги вписват в една категория с нас.

 

Хубавото в случая е, че вече не остана човек, който да не е наясно каква жалка гледка са цялата компанийка на Юзбаши, братовчед му Митьо Атлантика и т.н. и съответно никой не им се връзва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.