Jump to content
Българският форум за музиканти

Ангел Демирев


Zlatanov

Recommended Posts

^Много вярно :girl_witch: Слушам си апокрифни записи от преди 12-15 години, които сега, като се замисля май няма да мога да ги изсвиря, но пък тогава съвсем не можех да направя ник'ва музика (и сега още се учим де :metalist: ).

 

Пичът ме кефи как свири обаче, качествено пипа, както се казва :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи първо искам да се извиня на РокоБГ за заядливите си постове ...

 

Значи вижте хора това което казвам не се гради на това видео ... а на може би вече 5 години следене на развитието на този човек ... Но наистина не мога да убедя някой само с думи ...

 

@токата ... ако е нормално човек да свири така на 21 аз трябва да си хвърля китарата в печката и да си ходя :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи първо искам да се извиня на РокоБГ за заядливите си постове ...

 

Значи вижте хора това което казвам не се гради на това видео ... а на може би вече 5 години следене на развитието на този човек ... Но наистина не мога да убедя някой само с думи ...

 

@токата ... ако е нормално човек да свири така на 21 аз трябва да си хвърля китарата в печката и да си ходя ;)

 

Ами да,съвсвм нормално е да започнеш на 14-15 години,и за 5 години да направиш техника страхотна.Въпрос на мотивация и страхотно желание.Сигурен съм че доста от яко свирвщите хора в този форум са свирили на 20 год.не по-лошо от сега-говорим за техника....Да речем Колио- нашия съфорумник....със сигурност е бил също така техничен на 20 колкото и сега ,разликата е можеби в нещата които свири в момента,озряванвто и търсенето му на нови територии в музиката...

Принципно съм виждал, завършени китаристи(като техника) на 18 год.така че ,не виждам нищо странно в това.

Но не това е темата ...извинявам се...... както казах и по-горе, човека има добра основа,много важно нещо...за понататъшното му развитие :girl_witch: Желая му успех !!!

 

@@ А ти не си хвърляи китарата в печката..... няма смисъллллл вече не е толкова студено на вън.

Редактирано от tocata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но не я дръж в хладилника... до ......следващата зима, просто свири на нея.....резултатите сами ще доидат.

Труд Труд Труд......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда де, точно това дето е от горе. Техниката аз лично съм я поподминал отдалеко (изключая тук таме нещо извадено дето няма начин да не се свири технично, което рядко го има в музиката, която ме интересува ), но това, което бих искал наистина да чуя от въпросният музикант е някоя по - простичка композиция, ама с повече пиниз и ритъм. Е така, просто в по - изчистен вид да се види. Тогава най - много си личи свиренето, а и ще придобием по - ясна представа за неговия стил.

 

Пускайте линкове, мен лично и това ми хареса и ще се радвам на още :girl_witch:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ууу евала тоя много бърже пипа браво и там дръжката дърпа браво много добър имате ли записи с некое парче на ваи или сатриани ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джаза и импровизацията.. ся, това е.. какво да кажа, весела Коледа, чичо ви Ибриям.

Редактирано от Stoyko Lisichkov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Satriani не чак, по-скоро на Steve Vai прилича като пинизи. Мисля че това момче (няма идея колко е голям, но на видето изглежда на не повече от 21-22, но съдя по себе си защо аз съм на 29 и съм почти 50% побелял, прошарен в косата) имаше участие в някоя банда, с доста кофти авторски неща. От пловдив бяха, но може и да греша. И един кавър на Dream Theater (всъщност май беше любимото ми парче от Images & Words) - перфектно изпълнен.

 

Аз съдя за музикалните способности на даден човек по авторската му музика. В нета е пълно с адски добри китаристи като техника. Ама адски добри. Свирят сигурно по 4-5 часа надн сумарно. Аз на ден я изсвиря някоя част на мое парче, я не. Тази импровизация в лидийски лад е отлично изпълнена, но лично на мен нови музикални идеи не ми предостави. Не по зле в такава биха се справили BlueZone, DeathZone, BlackBird, tocata, kolio_k, kitaratapesho (нищо че той е "яко в 'жаза"), visiondann и още доста, които просто не мога да се сетя по никове. А и аз си го обичам тоя лад, но се старая последните 5-6 години да избягвам всякакви пръстовки от табове, три-тона-за-струна и подобни схеми.

 

Ангел свири с жестока техника. Но просто не ми показва нещо, което да ме накара да се заслушам. Е, то си е верно че си е импровизация, но повечето от нещата, които изсвири ги е свирил и друг път за тренинг. Най-трудно е човек да избяга от това, което е учил. На доста китаристи и творци средно им е итнемало от 5 до 10 години... и повече. Както се вика - търсят себе си. А някои тогава вече нямат мераци за такива неща и си бичат с кухарката някъде...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.