Jump to content
Българският форум за музиканти

Въпрос относно M-audio Fast Track Usb


HOSHUNKOV

Recommended Posts

Здравейте колеги. Имам въпрос относно M-Audio Fast Track USB, не про версията! Един пич ми предлага тази джаджа, никога не съм се зблъскавал с нея, нямам идея как звучи и прочие, затова моля за съвет - върши ли работа и колко патри да му дам за него. Втора ръка е и няма диск с драйвери и софт, явно го е затрил пича :ph34r: Та ако има някой компетентен по въпроса, ще съм му много благодарен ако сподели мнение :greenball: А да и евнвтулано има ли всичкивя необходим софт за него в

world wide web? Това представлява устройството - http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html

 

Благодаря предварително :) Поздрави, Владо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам тоя модел , ама Фаст Трак про ме изненада с най-дървения звуков драйвер правен някога !

Иначе не е лоша машина , драйвери можеш лесно да си дръпнеш от сайта на М-Аудио .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искаш да кажеш че не звучи добре про версията ли? защото ако е така представям си как ще звучи тази! :ph34r: или просто софта е некъв смотан?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нее , супер звучи . Обаче софта няма много възможности (да не кажа хич) за рутинг , настройки на нива и други такива . А предния панел понякога ме дразни . Но ... ако ти трябва просто да запишеш нещо и да звучи като хората - модела е добро решение (разликата между Фаст Трак и Фаст Трак Про е в входовете и изходите като брой )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента съм притежател на един, макар и асмо временно. Първите ми впечатления от него не бяха хубави, но след това като го побъзиках и имаше неща, които ми харесаха. Работата е там, че съм в сесия и ще го бъзикам само от периода 14.02. до 18.02, та ако можеш да изчакаш малко, ще прасна едно ревю по-нататъка.

 

Иначе мога да кажа, че има разни странни шумове от време на време (примерно като записвам директно и ако завъртя volume-a на микрофония вход и се появява шум в директния запис.... WIERD.

Много искам да го тествам в сравнение с един DI Box до него. Общо взето това като изключим че е външна саунд карта, това си е просто един предусилвател с директен вход за ктиара, лайн ин и микрофон. Ако няма да ползваш мика, един прост ДИ Бокс може да се окаже по-добър, а може и да бъркам.

 

Ще направя и семпли, но след известно време. Може всичко да идва от задклавиатурното устройство просто. Като съм си недъгава и от най-скъпата техника ще изкарам гаден звук. Макар че и за това си трябва талант.

 

Относно диска - предполагам че драйверите ги има онлайн, ако не дори и на сайта им. Аз имам дика и го инсталирах с тях. Софтуерния пакет дори не съм го и слагал, навсякъде пише че е отвратителен, вземи си Revalver MKII или нещо такова.

Тъй общо взето...

 

За пари, зависи на колко е години. Нов знам че върви към 190 лева май. Виж и за колко ти го дава пича. Хубаво е ако можеш да го пробваш за известно време.

 

туй е от мен засега

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз я пробвах снощи машинката и работи екстра :) Това за което ми трябва всъщност е просто да мога да свиря в реално време през компа, тоест да ми обира латенцията. Каква му е другата цел не знам батко :) ако някой може да ми обесни ще съм благодарен А за микрофонния вход - едва ли ще го плзвам, ама нека да има :) Да личи изобилието :) свалих си тая програмка - GT Player, ама не я разцъках много много и не знам колко е хубава. Нещото което ме дразни е че като я пусна и се включва нещо като метрономче, на всеки 5 секунди нещо изцъква и това не знам от къде да го оправя :thx: Притеснявам се да не е от самото устройство?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колкото и странно да звучи, опитах се да постна някакъв текст и изпуснах клавиатурата и това се постна :thx: хехе тъпо...както и да е редактирах го де :)

Редактирано от HOSHUNKOV
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Демо е да :thx: И аз реших в първия момент че е от това, обаче пишеше в ревюто на демото, че единствената разлика е че с демото не можеш да правиш save на нещата.... Но пак е възможно да е от това де :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Демо е да :) И аз реших в първия момент че е от това, обаче пишеше в ревюто на демото, че единствената разлика е че с демото не можеш да правиш save на нещата.... Но пак е възможно да е от това де :)

 

При демо версията има такива звуци каквито описваш, за да ползваш безплатно с хардуера на М-аудио ти трябва GT Player Express, аз имам Аудиофил на М-Аудио и със експрес версията нямам никакви грижи пробвал съм го :punk_guitar: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.