Jump to content
Българският форум за музиканти

На колко години започнахте да свирите?


axxess

Recommended Posts

И аз, като по-голямата част от колектива дотук, почнах на 15.. преди две годинин и половина се пада. Китарата не съм я овладял много много.. повече на спаменето по разни музикантски форуми наблягам :ph34r: Ето отговор на въпроса ти - не си почнал късно, тъкмо навреме си се захванал. И както са казали хората "Никога не е късно да станеш за резил". Успех в начинанията. :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе на 65 като стана,като се прибера от разходка с възпалената,зачервена булонка,сипвам и юфка и отивам да си свиря блус за собствен кеф,това е идеята. Късно било 17 и т.н. :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях на 13 когато ми попадна първата китара. Той и нашия съфорумник Килър тогава започна, той ще каже по-добре на колко сме били... Сега съм на 26... Просто минах на другия фронт - бас китарата :recourse: Минават си годинките, ей!

Само като едно допълнение... Хей, дечица, не се самозалъгвайте, че свирите, а тръгвайте на уроци, защото аз никога не успях да намеря финанси(в началото), а сега време... Определено съжалявам. Свиренето идва в един момент, в който знаеш и чувстваш, че това ти е призвание, а не защото гледаш групите ти - кумири, как рендосват някакви жици на сцената и искаш да имаш китара като тях. Това е нещо много сериозно, а не поза...

Една препоръка от мен. Отидете в раздел Авторска музика и прослушайте творбите на Митко Налбантов(BlackBird), на чичо Едж(edgecrusher) и такива музиканти, които определено си заслужава да чуеш, Дон Пепиньо ми е голям фаворит също. След като ги чуете помислете дали ще достигнете подобно развитие в музиката... и след това хванете китарата с хъс ако можете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.