Jump to content
Българският форум за музиканти

БГ Урок по барабани


Recommended Posts

Е-Бати палячото!

 

Човек влиза да научи нещо тоя се прави на Ринго Стар.

 

Да те е.. у звездата!

Нещо не си в ред май, знаеш ли?:D:):recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 62
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

БОЖЕЕЕЕ!!!

Май никой не е схванал шегата в цялата работа!!

 

пича не е дръмър и просто се лигави , а за другите коментари нямам думи!!

 

Ами ние и за тебе си мислехме че на майтап пускаш свой клипчета, но ето на вече се вземаш на сериозно, даже си си повярвал че си барабанист. :ph34r::(:wacko:

 

Така че на шега или не китаристите в барабанджйския форум ни дойдоха множко.... :D

Редактирано от A-L-A-D-I-N
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хиксоването е ужасен проблем за мен от малък. Най-после се надявам с много труд да се преборя с него. Мерси за урока - чакам с нетърпение следващия. Тоя пич определено прави нещата със замах и за разлика от поне 80% от хората, които се занимават с музика в България - става за тая работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:thumbs_up:Аве драги съфорумци.... Явно по земята винаги ще има "критици".Какво точно не му разбирате на урока? Всичко си е кристално ясно. Метода на отскачане на палката ... ( :thumbs_up: ), хиксуване ... и т.н. Просто който не го е разбрал да го гледа още няколко пъти докато разбере смисъла :recourse:

Аз лично ще го прегледам още веднъж защото ме накефи :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:)Аве драги съфорумци.... Явно по земята винаги ще има "критици".Какво точно не му разбирате на урока? Всичко си е кристално ясно. Метода на отскачане на палката ... ( :hysterical: ), хиксуване ... и т.н. Просто който не го е разбрал да го гледа още няколко пъти докато разбере смисъла :)

Аз лично ще го прегледам още веднъж защото ме накефи :)

 

 

Ми то секи схвана че той показва как палката отскочи, ама не обяснява никва техника. Все едно урок по кормуване: Сядаш и караш. За 1 начинаещ барабанист този урок е безполезен. А и сетих се също, за урок по китара: След 26 минути соло, учителят потен до ушите ти казва, да внимаваш да не скъсаш струна :)

Редактирано от Man0waR Scott Culumbus#1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

още по-гадно е докато хиксосваш, да си праснеш палеца, хепънд ту ми уанс и много болеше :hysterical:

 

А да се праснеш между очите и да си счупиш цайсите не е ли по-гадно ?! :):):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

верно ли бе човек!?аз съм се праскал един-два пъти ама отстрани щото цайсите ми стърчат и взеха че се оказаха здрави за мой късмер, абе опасна работа си е да си барабанист, трябват ни ка(с)ки да ни пазят :)

 

и между другото, Скот, тоя урок не е за начинаещи, а за яко напреднали :hysterical:

Редактирано от Katsko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не знам вече........човек да не се помайтапи баси.......мноо яка им е идеята според мен ама за тези които разбират......много як урок и много весела идея-поздравления на участниците!!!!:):)да ни радват и занапред така им пожелавам!!!!!! :):hysterical::):):):punk_guitar:

Редактирано от Jorkata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ако засилиш палката и ти е потна ръката и я изтървеш и се нахакаш в пакета к'во става? Пакетиране? :):hysterical::) :) :):punk_guitar::):hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бахти якото клипче :) Хе, Хе, Пазете си децатаа!!! Много фън ахахаха, и още нещо , малко грубо ама имам чувството, че всичките вицове за барабанисти са ги измислили като са имали предвид ей тоя пич Manowar Scott :greenball::headbang::rolleyes: :rolleyes: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical::drummer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе,пичове за пореден път преобръщаме една тема в безмислени спорове между съфорумниците за глупости и заяждане между тях.Дайте ако не да премахнем,то поне да намалим количеството на :) и :spam: ,а? Така ще ни е по-приятно да прекарваме времето си в форума ;)

Поздрави,

Ники

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бахти якото клипче :) Хе, Хе, Пазете си децатаа!!! Много фън ахахаха, и още нещо , малко грубо ама имам чувството, че всичките вицове за барабанисти са ги измислили като са имали предвид ей тоя пич Manowar Scott :):spam:;):hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :drummer:

 

Брей! Много съм известен и за тва вицове почнаха, да праят за мен :hysterical: Айде някой да сподели кво е научил от тва видео.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.