Jump to content
Българският форум за музиканти

Ден на отворените врати в Центъра за Музикални Изкуства


musicman

Recommended Posts

Здравейте колеги и приятели на музиката !

 

Център за музикални изкуства има удоволствието да ви покани на 20 декември 2007г.(четвъртък), да бъдете част от новия ни проект ”Ден на отворените врати в ЦМИ”. Проектът цели обмяна на опит между музикантите и стартира абсолютно безплатно за всички желаещи да участват.

Идеята се оформи след отворена тема във форума на Музикант.орг от THE INEXORABLE, ето и линк към темата: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=31163

 

Очакваме ви на 20.12.2007г., от 17:30 часа до 20:00 часа. Център за музикални изкуства предоставя сградата си на бул. ”Витоша” 109 за предаване и обмяна на опит за музикантите от форума на Музикант.орг, чрез проектът ”Ден на отворените врати в ЦМИ”. Очакваме всички които имат интерес към музиката, желаят да се запознаят с нашите преподаватели, да изсвирят и покажат нещо, искат да зададат въпросите си или просто да посвирят с нас. На разположение ще са музикантите:

Румяна Коцева – вокал

Пламен Петров – китара

Цветан Георгиев – барабани

Николай Стоянов – бас китара

Допълнителна информация може да получите от сайта ни www.cma-bg.com или чрез нашата електронна поща info@cma-bg.com .

********************************************************************************

**************************************************************

 

plakat.gif

 

Подарък към любителите на музиката по повод предстоящите празници е и нашият Коледен концерт в клуб Back Stage на 18.12.2007г., от 19 часа. На сцената ще бъдат най – добрите курсисти на Център за музикални изкуства, заедно с певицата с най – снежното излъчване – Белослава.

Входът е свободен, задължително е настроението!

 

Концерта се организира със подкрепата на : фирма НАТ , музикална къща FORTE и клуб BACK STAGE

Медиен партньор е DARIK RADIO

 

cma.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.