Jump to content
Българският форум за музиканти

Rock Jam 8 .... Slow One


zanev 70

Recommended Posts

Здравейте на всички ... Реших че е време за ново джемче и ето - спретнах едно в стилистика която се надявам да ви допадне .... бих я определил като рок балада от късните 80-те и началото на 90-те ,, даже си има и бърза част :virtuoz: .... както и да е парчето е около 3 минути и е в ми .... чи тъй де , ква метъл балада ще е ако не е в ми :greenball: ..... надявам се да сте по активни от предния джем :angry: ...... това с няколко думи , а ето го и линка http://media.putfile.com/Rock-Jam-8-Slow- ..... ако имате проблеми с тегленето използвайте следния начин - с десен бутон на мишката върху плеъра който се отваря като активирате линка на путфайла и от излязлото меню намирате къде е отметката за Location - като я намерите копирайте всичко което е след двете точки - започва с http и завършва с mp3 и много цифри помежду , след това пействайте копираното в нов интернет експлорър и като го активирайте сейфвайте парчето . надявам се да нямате проблеми ... живи и здрави и да слушкате и да свирите брей ... че идва коледа и който не е слушкал и свирил както по добава няма да получи подаръци .... а тази година подаръците са 18 годишни хайтянки с препаска от листа и с две дини под мищница :yahoo: . Цеко :thx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 93
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

:recourse: Цеко ти си №1!Нещо все немога да намеря време да довърша моето включване в предния джем,а ти вече пусна новия!Дано се престрашат повече съфорумци този път!Успех!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

арно,много арно колега.така ги правиш тия неща'че е трудно да не се включиш.дано Бог даде малко време,да му се нарадвам на трака.

още веднъж поздравления.

 

малко офец- що не земем да направим нещо като химн на форума.нещо като "от всичко по нещичко".

поздрави на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Занев, велик си :wacko:

 

Истински ме засърбяха ръцете. Само да ми остане малко време тия дни и задължително ще драсна нещо.

 

 

П.П. Това парче къде ме върна просто...Чак си представям напудрена мацка с топирана коса да се разхожда нощем из Манхатън...велико :slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... а тази година подаръците са 18 годишни хайтянки с препаска от листа и с две дини под мищница :) . Цеко :)

eeeeee сега вече сериозно ни мотивира :)

 

Аз съм фен на поредицата ти от първия джем :pray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... малиии кво направи бре човек .... много яко си забил .... ашколсун дето се вика ... по добро от това начало на джема здраве му кажи .. пък и на всичко отгоре си уцелил и това което си мислех че не е лошо да е стилистиката на евентуалните сола - според мен де .... бравос още веднъж ...... а на следващите кво да щажа - то такава ръкавица ви метна в лицето Delian че просто не знам .... чакам поне 10 отговора от бесни китаристи с наранена чест :) ..... шетувам се бре .. споко .. знае се че джемовете нямат а и не трябва да имат състезателен характер ... просто много се кефя на началото което Delian постави ..... а да не забравя - приятелю далечни Delian , още веднъж бравос :thumbs_up: . Цеко :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна балада Цеко! "Is This Love... дат айм фиилин' "положение :) След тия жици на Делян само Джон Сайкс трябва да се яви да отсрами положението а то е само за маняци! С удоволствие бих драснал нещо само да намеря време! :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... ооо приятелю къде беше бре .... не си се мяркал тъдява има няма 2-3 месеца .... явно те е налегнала много работа ... няма лошо .... а иначе ти си знаеш .... за мен ще бъде удоволствие да се включиш в джема ..... но ти ще си прецениш . жив и здрав . Цеко :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това вече ме накефи . Може и аз да се включа , само да си запиша Пантера-кавъра :D

Иначе въпрос : Не може ли барабаните да станат по-добре ? Тея малко ме , ъм , не ми харесват , сякаш ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...... оооо винаги може и по добре естествено .... но с наличните ресурси от време и техника - толкова ..... е , може проблема да идва и от разлики в концепциите за ударни ..... но това е и въпрос на вкус вече и е много индидвидуално ... никога не съм си и правил илюзия че това което правя включително и ударните , трябва да се хареса на всички или неща от този род ..... водещото винаги е било едно - да ми доставя удовоствие и да се забавлявам доколкото мога с хобито си , а като го поствам , евентуално да направя нещо по въпроса и за вашето забавление ..... това е .... без претенции и т.н. ..... Цеко :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Делян верно размаза с "нещичкото", което е драснал... :)

 

Сега хептен няма шанс такива като мен да се включат без да ги баннат! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@zanev - разбира се , че е въпрос на вкус ;) Не го приемай като упрек или нещо такова . Въпреки всичко е гот :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.