Jump to content
Българският форум за музиканти

ТРЮ БЕЙЗ ЪФ СТИЛ


Recommended Posts

Тука сме аз, Светкиш и две певици, ма те са по сутиени и записвахме с диктофон, та нищо не се чува но около 4.30 мин е най-силното ми соло, което някога съм правил.

Единственият инструмент е басът ми.

 

 

http://uploaded.to/?id=q9gw77

 

П.П.:

Има едно бутонче, дето брои секунди и като ги изброи се натиска и сте почти готови.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 59
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Докато слушах произведението-стържех ябълки.Едва не се порязах на рендето....впечатляващо-много пънк,акустик индъстриъл поп,хеви стиилнес оф дъ меджик саикосоматик сакъделик тютнес оф бронкс.... :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забелязахте ли къртечните откоси...http://forum.muzikant.org/style_emoticons/default/surprise.gif

http://forum.muzikant.org/style_emoticons/...lt/surprise.gif А онези странни звуци ,които може би помислихте за бог знае какво-но само не и за БАС-са всъшност-плод на истеричен,но и философски изблик,на трю пауър оф стиил.А момичетата-те всякаш късат ризките си пред вас-като в сцена на филм с апокалиптична тематика-в които страстите преливат границите на всички Граници.Когато хората се съешават отчаяно пред прага на свършека на света.И това е изразено така спонтанно (и неповторимо-дори в мисълта на твореца и изпълнителя),че у вас остава само Дъ Трю Пауър Оф Дъ Стиилhttp://forum.muzikant.org/style_emoticons/default/metal.gif

http://forum.muzikant.org/style_emoticons/...ult/metal.gif-и да си разбиете главата в наи- близката за целта стена.Еи за тва става въпрос!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, дори и като майтап е тъпо !!! Причини ми слухови увреждания с това !!!! Язък ти за снимката с контрабаса. Другия път се снимай с нещо друго, да не се подлъгват хората !!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, дори и като майтап е тъпо !!! Причини ми слухови увреждания с това !!!! Язък ти за снимката с контрабаса. Другия път се снимай с нещо друго, да не се подлъгват хората !!!!

хаха :)

 

MAZE BAND требе да се прекръсти на Мезе Бенд ...

Светкиша е машина на барабните но се справя и доста добре и на басче а и с пеенето

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=30092

София не и требе сутиен... така че предполагам само Ели и ти сте били по сутиенче хаха :)

много ме радва микрофонииката...

така де солото...

изтрещяването е пълно

Редактирано от fragile
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, всички вие, писали тук, заслужавате моето внимание и сега ще го получите:

 

@Диаманда:

Радвам се, че ме уважихте. Аз немея пред вашите думи... да посвирим освен...

 

@ЛОЕ:

А бе, ЛОЕ, постовете с една иконка не бяха ли забранени!? Ако имаш да казваш нещо, давай. Въпреки, че си писал, не мога да бъда сигурен кое не ти харесва, сещаш ли се?

 

@Демиурк:

Що реши, че съм пич? А защо реши, че е майтап?

Относно слуховите увреждания - ти знаеш ли какво трябва да чуеш и как да го чуеш?

Но наистина, не предупредих - заради теб, другия път ще внимавам.

И още нещо - това, че пускам такива неща, означава, че мога да си го позволя. Изчакай още 2,3 месеца и ще немееш пред вариациите на новата ми група (демек, аз съм нов там) по "Картини от една изложба".

Оценявам това, че си писал, но не е редно да си правиш изводи от неща, които не разбираш.

И последно - контрабасът си е мой, пък. Свиря джаз, траш метъл, рокенрол, блус, пънк, такива работи, като това, дето е тук и още много секви-некви и най-разнообразни, така че, както казва баща ми - "Седи мирно".

 

@Любчо:

Много си мил, та та ипапам!

А за Светльо, нема да ни стигне цел форум, така ли е?

 

 

----

 

Забравих да кажа, че това е пълна импровизация, но може и някои от вас да са се досетили?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А СЕГА КОЙ ШИ УМРЕ В ИМИТУ НА ХЕВИТУ,БЕЕЕЕ.КОЙ Е НАЙ -ЪНДЕРГРАУНД ТУКА БЕ? Никой ли не може да се забавлява-и чии творби са най -стойностни-ма вие много музика сте слушкали-пък колко сте направили....мани ,мани !!!Чак ми е смешно как се нападате :) ЪДЪРГРАУНДЪТ "е занимание самотно"като смъртта-нима има СМЕШНА смърт?Нелепа -да,но това не я прави по-малко окончателна и категорична,така че имайте уважение кам всичко и всеки-защото сме смъртни-и единственото докосване до безсмъртието-са моментите в които си играем на творци-кои както успее -както може-както иска-и както се получи.А така или иначе всичко е смешно и жалко.... :surprise: Човек се дразнел наи- много на нещата у другите ,които сам притежава-и са му подсъзнателен проблем,съм чула.Който е най голям творец да хвали камъка пръвАма преди да посочиш чуждото леке -измий си пръста.На мен ми е все тая-забавлявам се! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Член:

Нали? Това е най-важното "визията" и имиджът! А ако звучиш и неадекватно, направо си си готов за снобска публика, дето ще си плати добре, за да й "свириш" некви шитове, а тя да си мисли, че е хай и т.н..

 

Снимки няма - чуй им гласчетата и си ги представи (може и да стане).

 

@Диамандата:

Размазваща както винаги! :)

Тия неща, дето ми ги каза (само на мен) по темата - за музикантите, музицирането, отношението, самозабравянето, самоосъзнаването, себеуважението, уважението, способностите, злобата и т.н., би могла, ей тук - http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%F0%E0%F3%ED%E4 да ги споделиш и с останалите.

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятам си наясно, че е много зле произведението. Тоест то си е подигравка и опит да се подпалят страстите тук.

 

Принципно си мълча в такива случаи, но понеже по едно време ти лично пледираше за активност, реших да покажа добра воля и да си изкажа мнението.

 

И една последна нотка - сигурен съм, че си в състояние да създаваш и хубава музика, не мога да разбера защо се подиграваш със себе си по този начин и косвено се ебаваш с нас - няма нужда. Пусни нещо, което наистина си заслужава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Ники123бг

Мммм, да, видях, че не съм ти отговорил тук, та изрових темата, включително и тази, за която става въпрос в първата. Отговорът е тук.

Надявам се, че се изчиства всичко.

Хубавите неща ще ги чуеш, както и всички желаещи, като му дойде времето - радвам се за вярата.

 

И последно - не се ебавам с никой, мразя да се оправдавам и обяснявам, но още повече не понасям самозабравили се дришльовци, крадци, озлобели нещастници и изобщо паразитите в музиката - това е моят протест!

 

А както каза една жазменка, прочела темата преди малко:

 

Много ми харесват острите изказвания, напомнят ми на старци в трамвай
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кви страсти,тва си е жив еквивалент на японското порно в музиката.няма да се опари никой,по скоро ще му стане лошичко и да напълни лигена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗДРАВЕЙТЕ, ПРИЯТИЛЬЕЕЕЕ P1010007.jpg, забравих да спомена най-важното - че ние, всъщност сме суинг банда и правим неща като "Ит донт меан а тинг иф ит ейнт гат фдет суинг", "Край ми а ривър" и т.н.. Тази идея ни дойде в почивката, между парчетата.

 

@Спонгебоб:

Не се притеснявай и аз не се притеснявам.

Не се ебавам с никой, единствено ми е недуобно, че записа е с ужасно качество, а с изсвиреното се гордея.

 

@Диаманда:

Страсти на парцали, с кафе и цигари...

 

@Волфхеарт:

Кое точно японско порно имаш предвид, щото ако ми говориш за Елмер и показаните неограничени възможности там (...), значи съм постигнал целта си?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А къде са снимките на мадамите. То аз само за тва гледах темата тц тц тц тц

 

 

Едит: От песента разбрах нищо => няма мелодия , чува се само дрънченето на тъпаните и някви стъргалки. Не ми харева!!!

Редактирано от KingdomX
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^

Ей-й, добре бе, ще ги снимам най-накрая, ок.

 

А за стъргалките - ми да, така е - в повечето време нищо не се разбира, трудно е за слушане, не само заради ужасното премодулиране на записа. Има силни моменти, обаче, заради които пуснах парчето и които реших да не кръцкам, а да ви оставя да си ги търсите. Единият от тях, мой любим, неповторим и т.н. е солото на баса в 4.30 мин, както вече споменах...

...а можете ли да откриете другите?

 

Друга причина да пусна запис с такова ужасно качество е за да обсъдим общото мислене на групата - значи, това е нещо, което е изсвирено без никой да знае какво ще се случи в следващия момент.

 

П.П.:

Батко свири без ръце-е-е, Батко свири без ръце-е-е, мье-мье-мье.... :)

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.