Jump to content
Българският форум за музиканти

Група Соларис - промоция на нов албум!


Mephistofel

Recommended Posts

На 15.11.2007 г. от 19:00ч група Соларис ще направи промоция на новия си албум "Желая"(2007). Мястото е зала "Цар Борис III" (бившето читалище "Валентин Андреев"/кино "Роял"), ул. "Клокотница",номер 29 - намира се на кръстовището на гореспоменатата улица и бул. "Христо Ботев".

 

Освен от "Желая",предмет на настоящето събитие,групата ще изпълни и песни от предишния си албум "Олиговремие" (1997). Групата ще получи и "нежна" подкрепа от струнен квартет "Стрингс".Насоката е прогресив-метъл,за повече информация посетете уеб-сайта на групата:

 

http://www.solaris-band.net

 

Мероприятието ще бъде заснето за издаване на DVD.Посещението ще е възможно единствено с покани,на място ще се продават и CD-та на промоционалната цена от 5 (пет!) лева.

 

И най-интересното оставих за накрая - групата,в лицето на нейният басист и форумен потребител Bay Emo е обещала известен брой покани за събитието за потребителите на forum.muzikant.org !!!

Моля,посетете аналогичната тема в раздел "Какво,къде,кога" за да бъде уточнено количеството покани -

 

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=30210 . :)

 

solaris-jelaia.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.