Jump to content
Българският форум за музиканти

Миксер/микрофон...


apo

Recommended Posts

Аудиофил 192 е карта с балансирани входове/изходи. Разбира се работи и с небалансирани кабели/устройства, но най-добре се ориентирай към пулт с балансирани входове и изходи.

 

Другата важна особеност е, че Аудиофил 192 поддържа само "про" ниво на сигнала - т.е. +4dB - като гледаш за пултове, гледай изходa им да е +4dB, тоест входове/изходи на чинчове (които обикновенно са на -10dB) въобще не те устройват, освен ако не смяташ да смениш звуковата карта.

 

Soundcraft имат едни малки симпатични пултчета Compact 4 (synchu има такъв) и май са доста добър вариант откъм цена/качество - можеш да погледнеш във Фактор. Виж също и какви пултове на Yamaha има в Динакорд, макар че те са по принцип по-скъпички.

 

Ако ти трябва само един предусилвател, можеш да погледнеш StudioProjects VTB-1 или евентуално Behringer Ultragain Mic 200, но с уговорката че е доста шумничък. И двата би трябвало да ги има в Динакорд.

Редактирано от niki123bg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти и от мен аз искам да ти дам един съвет.Ако не си запознат много с микрофоните ти препоръчвам да отидеш в един музикален магазин където има добър избор от модели и да чуеш някои и като ти хареса нещо го грабваш.Защото има големи царе в производството на микрофони но в црайна сметка повечето търсят нещо добро за сносни пари.Иначе можем да те отрупаме с модели.Но нека да бъде по твой вкус.Дето се казва око да види ръка да пипне или ухо да го чуе

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.