Jump to content
Българският форум за музиканти

Нашо Бас Видео (айде да ви видим)


basis4eto

Recommended Posts

Понеже няма едит... плс не го приемай като заяждане, щото са като го чета така изглежда... просто ми направи впечатление. Може и съвсем несъзнателно да си го направил, случват се такива неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го приемам като заяждане, даже те поздравявам... защото съм вкарал точно 4 такта от импровизацията на Мarcus в Bruse Lee, и това ти е направило впечатление, което значи, че и ти изглежда бая си го слушал... :icon_shithappens: А другото което свиря, има взето от Wooten, и някои мои идеи. Мисля ,че всеки използува заучени фигури и пасажи като импровизира, дори и голимите... Виждал съм Marcus да използва едни и същи хватки в различни парчета, а и не само той. Успех !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ви знам,заяждате ли се, не се ли заяждате, ама аз пак пускам видео... ;)http://www.vbox7.com/play:b0954825 Джако Пасториъс "Continuum".

Айде пак вие гоните... :rocker:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми се застоя темата , за това пускам видео!!! :)http://www.vbox7.com/play:42de5770 Малко за почитателите на контрабасовото изкуство :) .... джам!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв спам бе :) Темата е важна, тука много опит може да се обмени и да си бъдете полезни :) А инъче да - водим си диалог в тази тема, затова ХАЙДЕ БАСИСТИ МЯТАЙТЕ СОЛАТА НАСАМ !!! :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не свиря на бас напоследък,но покрай тази тема изрових един стар видео запис на бенд ,с който често свиря(на китар) през последните 2 години.Концерта е беше трибют за на Джако.Клъцнах едно малко парченце солова изява на басиста ни,надявам се да ви хареса

bass-solo-91

Редактирано от kolio_k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе гледам тука форума много замрял в отдела за басисти е... :hysterical: няма писания.... е то кат няма , аз ще се погрижа да има поне 1 :slap:http://www.vbox7.com/play:54c1e816 постарах се баса да е по-раздвижен от оригинала , ама то пък едно се чува... мааани бегай.... снимано е с gsm.Айде enjoy и качвайте!!! :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не не.Последното видео е повече така...да се посмеем. :thumbs_up: Иначе имах за идея да си пускаме тука колегиални видеа,да обменяме опит,да си даваме съвети,да си сверяваме часоунеците.Ето примерно,тоя ако ни посещаваше форума,щеше да пита как се свири бирдланд като хората,а не да се излага по концерти.Интрото му sux...а и май е ляв ... :) нотинг персонал... http://www.youtube.com/watch?v=gFjYjXC35VU "кефете" се. :) иначе,свири шиймън-а,ся не искам да почнете да ме редите-уууууу как ши говориш така за Шииман,незнам какво....Казвам ,че не си знае интрото кат хората.Край. JACO>all!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ний тука свирим обаче,не стоиме :metalist:http://www.vbox7.com/play:b346a832 <------ pz za m1ro!!! преработка на портрета и америката, http://www.vbox7.com/play:83ca9002 и това-"come on,come over". Яко соул парче така... Радва . Айде аз пак призовавам - снимайте и качвайте!!! :):greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Евала на БГ басистите :metalist: Имаме китари ама май нямаме ръце, а?

 

Модовете да прекръстят темата на Мое Бас Видео (от basis4eto)

 

Пускайте видеота най-после е..... и да качите темата горе....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Бако, не си ти тоя, дето ще дава оценките, още повече в секция, с която нямаш нищо общо. Айде не ни обсъждай ръцете и китарите - гледай си палките.

А Басистчето може сам да си прекръсти темата както иска и да пуска в нея каквото си иска.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мода може да изтрие темата , защото мисля да свалям клиповете от vbox7 и за да не е тема с невалидни линкове , понеже то само мойте линкове , да не седи каот ислишен спам ми е мисълта ... Ай на добър час ! :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.