Jump to content
Българският форум за музиканти

"Духачи" във форума има ли?


Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Отговори 138
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Az svirq na trompet ot 4 godini i u4a v muzikalnoto v plovdiv ;)

V4era mi minaha izpitite taka 4e ve4e sam svoboden ako nqkoi iska da prasnem nqkoe jazz par4e ili nekoi kiu4ek :bravo:

A vpro4em svirq v edin band kadeto svirim latino muzika

Tva e

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

еее много се събрахме тукаB)аз свиря в Берковската духова музика...ако с някой някъде сме се виждали да свирка!!!:P:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

яяя от давна никой не е писал в тази тема, да се включа и аз :) аз съм кларинетист от 15 години, от три подухвам малко и на кавал ( сам си се учих на кавала ) а.. понеже ми се налага, вече се научих да "свиря" на повечето медни духови ( е.. за медните май повече знам на теория от колкот она практика) но.... ми се налага, понеже сега съм диригент на ученически духов оркестър. Браво момчета, продължавайте да свирите няма нищо по - хубаво от музиката. а духовите оркестри на истина сме малко на изчезване :) но.. дано се възроди отново във всеки град да има поне по един ученически оркестър. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

top-dirigent...евала ти правя че се знимавап с такива неща!спомням си едно време-преди 10 години като почнах да се уча и в детския оркестър бяхме около 20 човека...ех минало незабравима беше много хубаво...не че сега не се забавляваме като свирим де, но тогава си спомням с какво желание ходехме на репетиции...поне някои от нас де!:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами и на мен ми беше едно време мнго интересно да ходя на репетиций ( понеже и аз съм започнал от такъв отркестър) даже всъщност съм започнал в оркестъра на който сега съм диригент :happy: и.. има нещо, коет оме кара да продължавам да се занимавам с това (вече 3 години) въпреки всички трудности и най-вече малката заплата. Но.... както пее Лили Иванова " Не всичко е пари...." пък и има време да работя за пари ( в момента съм на 24 ) :angry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пък аз свиря на кларинет 4-та година,защото започнах от 5 клас В ученическия духов оркестър дори сега мислят да ни правят градски оркестър в който ще има 20 човека-няколко "цивилни" и другите са ученици.Даже ще ни заплащат(нещо като стипендия)1 лв. на ден.А между другото знаете ли някоя страница от която да могат да се свалят ноти/партитури или да са написани там без да се свалят?

Редактирано от deadsoul
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде ще се създава подобен оркестър ( щатен ) защото 20лв. на месец ми се виждат малко, но все пак е нещо, а и замисъса ми харесва. :blink: Отностно нотите - и аз се интересувам от подобни сайтове само, че не съм постигнал кой знае какъв успех в намирането на такива :godbless: за жалост, всички диригенти на духови оркестри ги продават, и като и м поискаш нещо.... за жалост не е като приемрно в хоровете :) там нотите са мноого, и са достъпни и "безплатни". Има един сайт, от който могат да се намерят някой неща, ( ама не са кой знае какво) но сега не мога да се сетя как беше точно ама май беше www.notes.tarakanov.net ако не стане - пробвай без "www"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

deadsoul ето ти един линк, от който можеш да "изровиш" и доста добри неща. http://www.root-top.com/topsite/freescores/ само във единия от тези сайтове ( http://www.free-scores.com/index.php) има..мноооого ноти

Ако откриеш нещо интересно - свиркай :P, че аз нещо не ми остава много време да се поровя по тези сайтове :P Успех с оркестъра :) ако се нуждаете от помощ ( и мога да Ви помогна с нещо - с най-голямо удоволствие бих го направил).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.