Jump to content
Българският форум за музиканти

Evanescence - My Immortal


CorvusCorax

Recommended Posts

Ето как видях нещата аз... Малко по-симфоничничко:) Ще се радвам, ако се намери певица, която да се заеме да погледне малко по-различно над песента, от мен има бек-вокали, при добро желание... Въобще, синтовете са готови (естествено, ако си поиграя повече, може и да станат по-добре), ако някой реши да довърши с каквото и да било - добре дошло е:surprise: Аз лично си мислех за малко повече и по-тежки китари от оригинала... Мислех и да я пробутам в групата, но ще ме изселят, ако чуят за Ебънесън( а и нещо не си харесвам вокала там:surprise: )

 

My-Immortal

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер:) Давайте:) Нямам търпение да чуя!:)

 

(Не се ядосвайте на Якия че е нафлуудил, има някакъв проблем с форума от вчера, и аз го изпитах, писал съм на Рафо да погледне)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо с темпата имах малко ядове,ма ги понагласих одеве.Китарките са ОК, са ще понаредя и тупаните и певците да тренират. :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа имам малко софтуеърни проблеми, отстъпвам мястото на друга вокалистка (ако иска) докато не ги опрая... Съжалявам :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като никой не ще- На ви тогава "пеене"! Набутал съм флейнджър и дилей да замажа малко ситуацията.И държа да отбележа,че "овощарството ми е по-силната страна" ;) Траш метъла също.

http://media.putfile.com/My-Immortal-16

 

А и текста го чета в момента на записа - то е ясно нали.

Редактирано от yakiya
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето как видях нещата аз... Малко по-симфоничничко:) Ще се радвам, ако се намери певица, която да се заеме да погледне малко по-различно над песента, от мен има бек-вокали, при добро желание... Въобще, синтовете са готови (естествено, ако си поиграя повече, може и да станат по-добре), ако някой реши да довърши с каквото и да било - добре дошло е:hysterical: Аз лично си мислех за малко повече и по-тежки китари от оригинала... Мислех и да я пробутам в групата, но ще ме изселят, ако чуят за Ебънесън( а и нещо не си харесвам вокала там:) )

 

My-Immortal

 

Ето в този момент ми идва да се самовзривя, понеже още нямам монитор вкъщи..

Не ми е любимото им парче, но след работата, която си свършил бих го разучила с удоволствие! Независимо след колко време ще запиша вокали върху този инструментал и ще ги пусна тук, обещавам!

Усмивки!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, Якия, ти си як безсмъртен андроид:):) Честно, ефектите ми дойдоха малко в повече, но бековете са страхотни! Мисля и аз да запиша едно вокалче тия дни, но няма да обещавам дата, че... вкъщи не мога и трябва да се намери свободно време и друг вариант за записване;) Имам нещо на ум:hysterical:

Граци, в интерес на истината, първият глас, който ми хрумна, че ще допълни инструментала ми, беше именно твоя! Даже имам идейка... Какво ще кажеш за дует? :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.