Jump to content
Българският форум за музиканти

Summer Night City...


CorvusCorax

Recommended Posts

Безсънна нощ, нямане какво да правя, както и предозиране с количка (сори, ама вече не пия нищо по-твърдо) и... ето ме и мен в раздела с кавърите. Предварително моля за извинение за което ;)

 

 

Та, да ви разкажа историята... Седях си допреди два-три часа и се чудех какво да правя. Междувременно слушах Therion - любима група... Не щеш ли, започна Summer Night City - кавър на Abba, който, по скромното ми мнение е доста сполучлив (а и сопраното е добро, така и не разбрах коя е мацката и има ли някаква прилика с мацката от клипа). Глупавият DJ Shuffle по някакво странно стечение на обстоятелствата пусна едно след друго и трите копия на песента, които имам (Пълнят ми колекцията в три албума, а нали съм си подредено - държа да са ми пълни и подредени всички албумчета в колекцията, какво като една песен може да я има на няколко места)... Та, след като три пъти чух варианта на Therion, прескочихме на някаква странна индъстриъл група, за която все още нямам представа как се е озовала в плейлиста ми. И си рекох - знамение ще да е това. Така се хванах и нацъках набързо песента. Е да, ама се получи вариант, различен от кавъра, от който го почерпих (а за прилика с оригинала нямам и намерение да споменавам) - звучи малко индъстриъл, или каквото там се води... Засега е само инструментал, но мисля да изнамеря скоро у себе си бленда, подходяща за изпяването и в стила, в който е аранжимента (к'во като досега не съм пял нищо подобно?!).

 

Та... Ей така, от скука се хванах да го направя това, ама нали съм тъп, но упорит, смятам да го довърша скоро. В момента е, така да се каже, в демо вариант. Очаквам критики и предложения, за да го финализирам скоро - ако ще и само с учебна цел да е, малко ли е?

 

Слушайте и не съдете много строго горкото пиле... Така става, като не си доспи човек :whistle:

 

Summer-Night-City---cover-by-Nestinar

Редактирано от CorvusCorax
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.