Jump to content
Българският форум за музиканти

Greative


SlipFly

Recommended Posts

аве аре кажете нещо за тази карта Greative Audigy 2 zs value/bulk мисля да зема една такава за 70 долара я кажете добра ли е т'ва онова ако някои е ба4кал с такава да сподели става ли за свирене в реално време примерно с Гитар Риг-а или Кубаис ???мерси предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 62
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

И с доста по-застреляна карта можеш да вършиш тези две дейности. Въпроса е какво точно качество търсиш. И с каква друга техника разполагаш, защото само китара-Аудиджи няма да постигнеш особени успехи.

 

Овъралл - да, ще ти върши работа, даже супер! Ама тук разни психари ще кажат, че нещо си там може би не е точно съвсем много читаво и т.н. Да, ама ти не си и тръгнал да правиш студио с нея, нали? :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ххх...ами не не сам трагнал да правя студио просто искам карта с която мога да записвам добре с доро ка4ество и да си просвирвам на компутарните процесори от време на време:P))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dude, чел съм твои мнения и знам, че си много по-напред от мен в нещата, но не смяташ ли, че не е особено рентабилно да се дадат 200$+ за звукова карта, когато човека няма да прави вълшебства и чудеса в къщи, още повече, че бюджета за цялото му РС е 500$ някъде?

 

И чак пък пълен боклук... Става за лаици като мен :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами сори ама не ако иска някакво качество -- особенно с изброения софт, който ще ползва -- креативе-а ще му вкарва шум при записите... и общо взето не съм чул ниакакви хубави неща за тях.... Другото нещо е че и най евтиния М-Аудио е по добро решение ( а те имат и по-тянки модели :godbless: ) .... Може да свърши работа ако тригер-ваш само готови сампли и правиш само мониторинг с креатива .... ама почнеш ли записи и си показва рогцата ;) ... и НЕ "почти про запис" каквито и скиллс да имаш няма да докарасх с Креатив ;) .... а бтв като почне да забива при запис с Кюбейс и с ГР пак ще си говорим ;) .... Креатив са геймърски карти ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

офф направо нз какво да кажа ..хах обаркан сам :godbless: един пи4 ходи ся на уроци по китара и онзи му казал да си купи греатив..така нашия пи4 си купува дадената карта и то не аудиги ами соунд бластера ливе 5.1 и ся му варши работа .та за т'ва питах ония да не ме менка нещо ;)))10х и стига

primitive confrontation

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

земи си creative live 5.1 таман след няколко месеца като ти дойде друг акъл няма да те е яд много и ще събереш кинти за по-добра :godbless:

Много искам да подчертая това"като", а не "ако". Даже бих казал "когато" - защото рано или късно ше ти дойде другия акъл ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич събери пари и си вземи М-аудио !! След време ще те е яд че си взел Creative аз така направих и сега ме е яд. М-аудио имат поддръжка на ASIO и т.н. някой ще ми кажат сега ами KX-poject drivers ама аз имам Creative Live 5.1 24 bit при него

KX-poject drivers не вървят трябва да ползваш ASIO_FOR_ALL не съм сигурен дали така се пише точно името и сега искам да си взема М-аудио щото се убедих че Creative

не ми върши работа и аз ползвам Guitar Rig, Aplitube i t.n. Така че моя съвет е вземи си Audioplie 24/96 има ги в Алмар за 105 евро без ддс (може със сигурност да я намериш и по евтина само че аз не знам как). Айде успех дано съм помогнал ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.