Jump to content
Българският форум за музиканти

Кой с каква китара почна?


Cupatincho

Recommended Posts

Еми и моята беше Кремона, само че имитация на Фендер Страт с отвратително голяма глава :hysterical: .Още я пазя и не мисля да я правя каквото и да било (то нищо неможе да се направи по нея, пък камо ли да се продаде :hysterical: ) 80 лв на старо я взех.И е странно плоска.Като се натисне на 15 прагче и струната опира в адаптера :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Puldin още го имам ужасна китара нямаше никакв саунд превклиучвателя за адаптри беше направен таи че да я жклиу4ва а не ад с,е адаптрите мн не удобна и наи странното 4е бе6е лилава, още я пазя , след ремонт основен купих 2 адаптера (нови ги зех но не са нищо особенно ) схемата на ново бодисах я черно - спрей и я облебих сус сяки раотаи сега изглейда много яко но неудобствтото си остава се пак нямам пручка в грифа :) маи отгожорих ан сички вупоси :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята беше Roytek за 330лв. Даже още си я пазя. Беше точно Squier на звук, само че с по-малко шум. В момента обаче вместо сингъл койл на бриджа, има хамбъкър от ЛП копие.

Няма да я продам щото ми е е много скъпа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Бял Squier Bullet за 250 лева от музикален магазин до "четвъртък" пазара в Пловдив през 95-та година...две години по рано обаче си взех бг кухарка от Ай Джи Ес магазина до джумаята пак оттам за 300 кинта незнайно ква марка май пълдинка беше:) Още е жива...за разлика от скуаера който е на парчета щото го продадох на един пич 3 години по късно който не му хареса формата и цвета и се опита да го направи като БС рич с трион и черна блажна боя ....направо сърцето ме заболя толкова готина китарка беше.....

Редактирано от Telerig
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кремонка, 120-лева на старо със нещо-като-страт форма, огромна глава и тежка като за 2 китари. С изтрит лак по грифа, но горе-долу читави прагчета и отвратителни адаптери. Беше що-годе удобна... поне на нея се научих да хващам яко барета(малей как боляха тия ръце след 3-минути свирене на акорди). Продадох я след 1 година. Не бих казал, че ми липсва особено, нито пък, че съжелявам, че я продадох - точно тия 100 лева бяха инжекцията, която ми трябваше, за да си взема Yamaha RGX121S. От 5 години съм с нея и честно казано това е китарата, към която имам отношение като към "първа" китара и никога не бих продал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз започнах на ел. първо...работих 1 месец искарах 300 парчета и си взех един стагг за 260лв с които продължавам да свиря :angry:

след това си взех кухарка и така :wacko:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кремона-страт втора ръка,черна с ъпгрейднат бял пик-гард,180 лв.(ако не се брои акустичния Орфей с адаптера и буксата 5-ца).Та Кремона-та беше заменена с доплащане за LАТ-100(това се повтори 2 пъти)и още е в ръцете на щастливия си собственик. :wacko:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

скуяр телекастър

беше ми харесала като я пробвах на един 100 ватов маршал :offtopic-001:

после доста се разочаровах а и ми поумръзна,

но колкото повече напредвах в китарата почнах да я оценявам.

има си специфичен звук и аз се привързах към него

а и свикнах с нея, сега грифът й ми е по удобен от плоските като на джаксън и ибанез дори :dance:

Редактирано от SHARO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като ходих на уроци няколко месеца и подрънквах на акустичката, която беше останала от вуйчо ми. Един ден се опитах да и сменя струните и се оказа, че нищо не сава от тази китара... под лек натиск ми беше закупен Jackson JS30WR Warrior за 580 лева от xxxx, вече почти половин година свиря на нея и съм повече от доволен :offtopic-001: (Вади доста добър звук, като на Bullet For My Valentine) :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 4-ти до 10-клас дрънках на баща ми на кремоната, от тия с 2-те дупки :offtopic-001: ,тогава иэведнъж просвирих и нашите ми дадоха кинти и си купих BC Rich

Убииствена китара беше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С на майка ми акустичната китара "Кремона" , която все още пазя и свиря на нея , въпреки , че в завода май са я отсякли от някое дърво и са я продали недооправена :offtopic-001: . А ако говорим за ел.китара - това беше една странна китара на име Tasco :dance: Имаше дори Бигсби тремоло ... А пък в комбинация с жълтия БГ дист направо късаше глави от шум . Кой ти знае тогава :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Puldin още го имам ужасна китара нямаше никакв саунд превклиучвателя за адаптри беше направен таи че да я жклиу4ва а не ад с,е адаптрите мн не удобна и наи странното 4е бе6е лилава, още я пазя , след ремонт основен купих 2 адаптера (нови ги зех но не са нищо особенно ) схемата на ново бодисах я черно - спрей и я облебих сус сяки раотаи сега изглейда много яко но неудобствтото си остава се пак нямам пручка в грифа :( маи отгожорих ан сички вупоси :(
тва беше най-якият постинг на света, заклевам се
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.