Jump to content
Българският форум за музиканти

Среща на басисти


Recommended Posts

  • Отговори 464
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ох, и на мен ми се идва, ама много далече, а и с тия примамливи бири и ред други неща няма как да се прибера по нощите трезвен до Пловдив....

 

Инициативата е супер! Браво Алекс!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при това положение визирам седмицата 11-15май, мисля че четвъртак е може би най-дуачен ден защото петъците може някой да пътува за някъде.

 

Та за сега предлагам датата да е 14 май, четвъртък и времето да е 18:30.

 

Идеята не е да си "мерим пишките" а направо да си ударим "по една чикия" ... еехехе ама душевна .. ехехе, майтапя се разбира се - идеята е да се запознаем с колегите които не се познаваме, да чуем тоя и ония инструмент, ефект, и тн и да обменим опит и впечетления в приятна атмосфера подкрепена от добро количестов бира.

 

Ники, ако жената те пусне гарнизонка ще се намери къде да те приютим (... в мазето м/у трушията и компотите има един рафт свободен :greenball::thumbs_up::surprise: )

 

Дата не е окончателна така че може да варира ... ама до към 8май трябва да я затвърдим напълно. Ще се радвам ако повечко колеги се навият да намитат и коооолкото повече инструменти и Хапаратура за пипане и слушане толкова повече :metalist:

 

Поздрави от мен

Алекс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер!!! Бройте ме и мен, ще докарам тук-там по някая играчка и аз. Един вид " Аз ще ти покажа моите, ама само ако ти ми покажеш твоите" :D

 

 

Освен това предлагам услугите си ако някой колега има нужда от помощ или транспорт за да пренесе някакво оборудване до сбирката - разполагам с комби и добро желание.

 

14 май, 18.30

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, не може ли да е в Сряда или Петък? Точно в Четвъртък съм на репетиция от 20 до 22 часа. Другият ми вариант е да дойда на два пъти, ако може да се проточи сбирката по нощите :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навит!

Само понеделник и сряда са ми заети, че в съседство до вас пилим жици.

Другото е че до там мога да се занеса най-рано в 19:30, ама се надявам за един час да не сте се напили достатъчно, че да изглеждам като въздържател.

От мен бас, едно малко старо ефектче, което се оказа обаче полезничко, пол'у'ин каса бира и желание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

който има проблеми с тая дата да пише кои дни са му сободмни така че да го имам предвид. От сега мога да ви кажа че няма да мога най-вероятно да угодя на всички, но поне ще се постарая липсващите колеги да са минимална бройка.

 

 

Поздрави

Алекс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен идеята ми харесва. И аз ще докарам каквото разполагам, да видим майсторчетата как ще вкарат нова визия за личната ми апаратура :)

 

За дата - чакам да кажете, все още нямам ангажименти запланувани отсега в средата на май. Мога да кажа, че началният час и делничният ден ме устройват ;)

 

А ако някой има интерес да се зарибява по мотори - през една ограда е Родригез Моторс - ще го заведа да подиша бензин :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.